Chrome Pointer

LYCKAN

   Asså sorry för totalt non-SSO och något som inte alls har något med den här bloggen att göra egentligen, men jag måste bara uttrycka min otroligt starka kärlek för Lynda Woodruff. Ni förstår inte hur otroligt glad jag blir av denna fantastiska karaktär - Sarah Dawn Finer och Edward af Sillén är såna genier som bringar Lynda till liv.
   Och Jonas Gardells schlagerskola har varit ljuvlig. FEST FÖR SVERIGE INDEED
 
 
 
 
   Vad jag tycker om Frans? Vi kan ju sammanfatta det som så att på jobbet har jag och en kollega suttit tillsammans i ett litet rum under de senaste veckorna och lyssnat sönder låten på repeat, haha.
   NU TAGGAR VI EUROVISIOOOOOOOON (om typ två månader)






Ebba Youngland

Med frans tror jag vi vinner eurovision på 5 sekunder! Ingen sjunger bättre än han, fraaans

Charlotte Masterwater

Aaaah! Jonas Gardell var det bästa med mello tycker jag haha. Men Lynda Woodruffs återkomst är ju inte helt dum den heller ^^.
Åh, hur kan man inte älska mello?

Esme har du sett någon av parodierna på mello?
Om du inte har det tycker jag du borde det :)

Svar: Njaaa parodierna lockar mig inte riktigt haha
Esmeralda Silverforce

Molly Mountaingirl

Hej hej :D Du verkar gilla Harry potter hahha, vilket är ditt elevhem och vad har du för patronus? :D

Svar: Gryffindor, patronus vågar jag inte säga något om för jag kan inte minnas att jag någonsin kunde kolla det på Pottermore? lol
Esmeralda Silverforce

Linnea Silentstar

Tycker att Frans låt är jättebra men det kändes inte som en låt som skulle vinna mello... Men är glad att jag hade fel! xD

Tror det kan gå bra för Sverige i Eurovison <3

Lucy Macwright

Frans röst är absolut härlig, men tycker inte att han förtjänade att vinna - han verkade inte ens glad för det D: Wiktoria var min favorit, hon sjöng sååå bra!

Nikki

Haha "nej nej jag har bara 3 minuter på mig så håll käften" asså man kan säga att jag tjöt och smådog när jag hörde de ahhaha, bästa mello finalen på länge!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.