Chrome Pointer

Jaga regnbåge

   Då jag skriver på det här ligger servern nere. Det verkar ha blivit något strul under uppdateringen och SSO jobbar på en fix. Ser massor med stress och gnäll på Facebook - men tänk på att ingen tjänar på sånt. Det är jättetråkigt för de som sitter och jobbar på det här problemet sent en onsdagkväll och gör sitt bästa för att få ordning på det för att spelarna ska kunna nå spelet, och det enda de får är "ÄR DET INTE KLART SNART?!". Sånt är inte särskilt trevligt, och om man som spelare är vänlig och respektfull och istället säger "okej vad bra att ni kan lösa det här redan idag så vi slipper problemet senare" - är det inte roligare för alla? (Hoppas stackarna som sitter med det här har kaffe till hands) Det kommer iaf inte gå en sekund fortare bara för att man skriker och gnäller ;)
 
   Uppdateringen i sig handlar om något jag aldrig hade trott skulle komma till Jorvik - regnbågsjakt. Jag har alltid tänkt att regnbågar måste vara något som vore allmänt döjobbigt att lägga in, men jag hann testa jakten en gång idag och tyckte det var riktigt nice. Chaun the Leprechaun är hur gullig som helst och jag tyckte det var sjukt coolt att man såg regnbågen på så långt håll! Dessutom tyckte jag att det väldigt simpla minispelet var kul, typ lagom svårighetsnivå för mig x)
   Har tyvärr inga bilder alls för jag hade räknat med att hinna spela på kvällstid, men sånt händer och det finns ju tid att fota en anna dag. Så länge, ni har väl sett nya avsnittet av Star Stable Show?
 






Stephanie Diamondfall

Sitter själv i en stuga utan wifi så har inte hunnit spela eller kollat på videon. Och jag förstår inte riktigt hur regnbågsjakten går till. Får man en regnbåge per dag (som typ midsommarjakten) eller kommer det upp fler om och om igen. Och hur funkar det helt enkelt. Luddig fråga kanske men jag kan inte vänta för att få testa det.

Svar: 1) Vänta tills närmaste klockslag då klockan slår hel eller halv. 2) En regnbåge dyker upp. Spring mot den. 3) Vid regnbågens fot hittar du Chaun. Prata med honom. 4) Spring runt och leta efter guld i närheten av regnbågen. Utför minispelet. 5) Då du har minst 7 stycken regnbågsguld, kuta tillbaka till Chaun och få en belöning :)
Esmeralda Silverforce

Rebecca Spiderstar

Det kommer 1 regnbåge varje hel och halv timma :)

Matilda S

Chaun är inte en pyssling! Han är en liten läbbig demon!! o-O

Svar: Han är sööööt :D
Esmeralda Silverforce

Cecilia Gladefield

Fick nätverksfel precis när jag hade hittat regnbågen så hann inte prova ;.; Samt så fanns det en del nya uppdrag igår men idag är de borta xD Väldigt skum uppdatering igår. Men de jobbar för att fixa det, så det är bara att vänta :) Håller med dig om att det känns onödigt att posta otrevliga, gnälliga meddelanden på sociala medier, peppa dem istället! ;D

Sigrid Winterdotter

Åh, servern var uppe ändå :c Jag har ändå dans till 18 på onsdagar, så jag kan inte logga in innan dess. Blev lite besviken för jag ville jaga regnbågar och sköta om mina hästar, och jag använder inte ens flik 8... Men jaja, bättre ett buggfritt spel än ett spel som är fullt med buggar men man kan spela tidigt.

Amanda Rainwood

Alltså jag dog lite smått när jag såg Leprechaunen. Så. Himla. Söt.

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.