Chrome Pointer

In i ridhuset

   Esme och Melody
 
  Jag är fortfarande jättefebrig och har inte gjort annat än sovit och tittat på serier hela helgen. Aldrig varit så här sjuk i hela mitt liv!






Daniela Silvergarden

Krya på dig Esme <3

Grace Mysteryyard

Krya på dig, Esme <3 kan du inte lägga upp fler bilder från PennyGirl-spelet eller Me and my horse? Fast flest från SSO förstås, saknar det så mycket! Snart har jag varit utan dator och SSO i ett år, en av mina vänner i klassen undrar hur jag står ut, jag svarar "Jag vet inte" men nu får jag väl snart SSO-sjukan för att jag saknar det så mycket D':

Grace Mysteryyard

Får jag låna en Ash-redigering och göra om dig till mig, med min hårfärg och så? Får jag lägga ut den på min blogg sen om jag skriver att du har gjort den från början? Bara lite frågor ;)

Svar: Tyvärr, vill inte att man ritar över mina redigeringar!
Esmeralda Silverforce

Vilda Snownight

Krya :( <3

Antoinette Silverforce

Krya Esme💕

Klaudia Shadowdawn

Krya på dig 💗💗💗

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.