Chrome Pointer

Hade hoppats på bättre humör

   Jag blir bara sur så fort jag loggar in på SSO så jag pallar inte spela särskilt länge. Har fått intrycket av att Marshmallow är en sjukt tom server just nu, värt att vandra dit?
 
   Tidigt i morse spelade jag My Horse And Me en kort stund, det var lite mysigt. Jag tycker det är kul att fota i spelet, men kan inte hjälpa att jag stör mig lite på hästarnas färger, samt svansens animation. Den böjs på ett så skumt sätt då hästen hoppar (man undrar ju om spelets animatör någonsin sett hår förut), och färgerna är lite för utstickande för att fantiskt fungera ibland. Färgerna på man och svans är värst, de lyser något extremt och är alldeles för onaturliga. Jättesynd på ett i övrigt galet vackert spel.
 
 
 
   En sak jag verkligen tycker om med spelet är att man kan se varje hoppbana i repris där det finns fasta kameravinklar vid varje hinder. Absolut ultimat för mig som vill dela med mig av bilder!






Cassandra Watersmith

Marshmallow Clouds är inte jättetom, men rätt så. Majoriteten av spelarna där är dessutom över 18 (Då de flesta klubbarna riktar sig till det) vilket bidrar till en rätt så trevlig global och massa trevligt folk.

Izabella Fastiside

Marshmallow cloud är hyfsat tomt nu ja, vore kul att se dig där, älskar servern!

Sigrid Winterdotter

Marshmallow Cloud är en lugn och mysig server, och som Cassandra sa så är de flesta spelare ganska mogna där, så du lär få respekt och inte behöva ha en svans av fangirls efter dig.

Matilda Southtree

Skulle du kunna visa hur det ser ut? (Snackar om det du snackade om about spelet) :P
Tycker absolut att du ska testa tvåan ett tag! :D Trivs du inte alls där så kan du ju alltid byta ;)

Svar: Hela spelet går att se på min YouTube-kanal!
Esmeralda Silverforce

Jane Windbell

Om du vill testa nya häst spel så finns ett spel spm heter ridning out och kostar ty 145kr WWW.ridingout.de

Svar: Såg trailern för det för några månader sedan, gillar inte alls grafikstilen/hur det är uppbyggt! Känns som något som gjorts tusen gånger förr, haha. Tänker inte betala för det, om de ger en möjlighet att prova spelet gratis kan jag tänka mig att testa men att betala direkt tycker jag är lite saftigt.
Esmeralda Silverforce

signe swordstar

Jag har fått tag i pennygirl episod 1!!!!

Alanis Moonstorm

Du är alltid välkommen på MC, fast alla servrar är typ lika bråkiga så det blir nog ingen skillnad om det är global du är irriterad på.

Svar: Asså bråk har jag inget emot på det viset för jag är en evig internetpolis, det jag blir skogstokig på är att jag inte kan säga ett ord i chatten utan att utlösa en spamvåg. Vill liksom också kunna chatta utan att ha femton pers som skriker på mig :(
Esmeralda Silverforce

Vera Cloudnight

Omg ja kom till MC! Skulle vara så sjukt
roligt att träffa dig på sso <3

Simone Mightyborn

Tycker verkligen att du ska byta till Marshmallowclouds, det är en relativ server och jag har bara vart med om att den stängts ner 1 gång och då var det något speciellt (som jag ofc inte minns vad det var hehe) Men iaf så finns det ett fåtal rötägg som spammar och så men det finns det ju överallt så. Tycker mycket om MC just för att det är en hyfsat obefolkad server samtidigt som det alltid finns några inne vilket jag tycker om. Så du är varmt välkommen till oss när du vill ;)

Simone Mightyborn

relativt lugn server*

Linnéa StarForest

Hejsan!

Ville bara fråga vart du köpte det spelet som du la ut bilder på i detta inlägget, älskar verkligen det spelet men vet inte vart man kan få tag i det:(

Svar: Har ägt spelet i närmare åtta år så jag har inte en aning, sorry
Esmeralda Silverforce

Linnea StarForest

Men när du väl köpte det, vart köpte du det då? Förlåt om jag tjatar :/

Svar: Jag vet inte, det var åtta år sedan :P
Esmeralda Silverforce

Arina Crazyborn

MC är en bra server (jag spelar på den) Med många mysiga klubbar (som jag har vart med i xD) En bra server :)

Linnea Wolfbaker

Om du fortfarande är sugen, är MC en bra ide. Fangirl-ningen (eller hur man ska säga, hahah) är ganska annourlunda här på MC. Man skriker inte, om det inte är några "omognare" i chatten såklart, man säger mer "hej" och spelar cool framför en.
Jag skulle också tro att du inte får en svans människor på MC, då alla är ganska lata, haha.


(Jag kollar igenom ditt flöde meheh, förlåt om du ångrat dig)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.