Chrome Pointer

Faaaaail

 
   Jag har spelat in en massa videor idag och eftersom jag helst vill ha ut två redan idag renderar jag ut dem nu på studs. Om jag kan brukar jag starta en rendering då jag går och lägger mig, så får datorn arbeta över natten och jag lider inte av en lågpresterande dator då jag sitter och arbetar med annat på den. Jag behövde dock en snabb bild från SSO och då jag loggade in var det så mycket lagg att jag hade ovanstående syn framför mig i ungefär femton sekunder innan allt laddades in som det skulle, överflödiga kläder försvann och hästen fick rätt färg x) (Lyckades inte ordna bilden though så måste logga in igen, fail)
 
   Finns tre nya bakgrunder till blogg som ni hittar genom att klicka på knappen "Gratis grafik" i menyn till vänster, kika in där om ni är nyfikna :) Ovanligt grafiska för att vara jag men ibland behöver man testa på nya grejer! Kan hända att det kommer fler antingen senare idag eller i morgon, just fyi ^^






madde

hej du har värdens bästa blogg vill dua spela star stable vill gärna ha svar

Svar: Jag spelar alltid ensam, men tack ändå!
Esmeralda Silverforce

Tanja Riverbell

Hänt mig 2 gånger xD

Sigrid Winterdotter

Du verkar inte ha toppkvalité på datorn direkt :c Hoppas du får tag i en bättre snart! :D
By the way, har registrerat mig på blogg.se, nu gäller det bara att komma på ett domännamn...

Svar: Datorn är otroligt bra, dock kräver det enormt mycket av den då det kommer till att rendera ut videor. Dessutom har jag alltid Fraps igång samt Photoshop och ca 5 internetflikar öppna (varav en alltid med en YouTube-video uppe) - det är inte konstigt att datorn reagerar!
Esmeralda Silverforce

Christelle Mysterystar

Har hänt mig ganska många gånger. cx

Stephanie Diamondfall

Det där har hänt mig några gånger, och man ser ju alla saker i hela sso på samma gång på sig och förut (vet inte om det är så länge) kunde man se en riktigt snygg fläta som liksom hände på ryggen. Den såg ut som Johannas fläta fast hängade bakåt. Assnygg frisyr.

Vivien Fasthill

När man är längst ner på din blogg så kan man trycka på en knapp, "Tidigare inlägg". Finns dock inte på din startsida. Men den knappen funkar iallafall inte utan det kommer bara upp att sidan inte finns. Ska det vara så eller är den en bugg eller varför blir det så? Har märkt det många gånger men inte sagt det. Iallafall så har du en awsome blogg och det är jätte roligt att läsa dina inlägg. Kram Esme!

Svar: Det är ett kodfel som jag har försökt rätta väldigt länge, men jag hittar aldrig en lösning till det... borde egentligen ta bort knappen, men hoppas typ lite halvt på att det en dag magiskt bara ska funka lol
Esmeralda Silverforce

Lova Winterside

Det där har hänt mig så många gånger, en gång red jag runt i flera minuter så där xD

Juliette Shadowstar

Har hänt mig 2 gånger då jag haft många internet flikar öppna. Lite störande men det ser så roligt ut xD

Magdalena Starland

Har hänt mig några gånger 😣 Men det har gått över det händer inte längre så detta bra! 😃 Men kompis har ett problem när hon rider/går till en karaktär som sitter på en häst är den inte där utan karakätrna flyger! 😨 och om det uppdraget med Foruna festivalen ska man ju hjälpa Josh med hästarna med dem hästarna är onsliga så .. Hon vet inte vart hon ska gå!😨😣 Asså jag vet inte vad jag kan göra så det inte är onsynliga hästar! Hon heter Violet Queenlock lvl 10 finns på server Air Star om du kunde göra ngt för det Esme skulle hon bli sjukt glad jag menar det då kan hon göra mer uppdrag med såna karaktär hästar

Svar: Din kompis skulle behöva avinstallera SSO helt från sin dator, och sedan ladda ner spelet igen. Om det inte hjälper bör hon kontakta support.
Esmeralda Silverforce

Cornelia Cloudstreet

Varje gång är på väg in i FP ser alla andra spelare ut sådär i typ 5 sek. Det ser ju ganska bisarrt ut... Har aldrig hänt med min egna spelkaraktär dock. Charmigt lagg ändå, hahah

Rose Greenhill

Åh det där känner jag igen, back in the day innan jag skaffade en ordentlig dator triggades det där grafikfelet hela tiden och försvann bara om jag startade om spelet. Då gick det ofta så långt att även resten av grafiken rördes till - marken blev suddig, byggnader försvann, NPCer såg ut som mutanter, etc... Det tog mig alldeles för lång tid att lista ut hur jag skulle rätta till det, men det bidrog till några goda skratt i alla fall. :P

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.