Chrome Pointer

Designa egen tröja - kanske för din klubb?

   Jag tror inte att jag är ensam om att någon gång ha suttit på någon webbsida på nätet och försökt designa en egen tröja. För det är faktiskt riktigt kul! Jag gjorde slag i saken förra sommaren och designade tröjor till mig och mina Jorvikipedia-admins. Tröjorna är sjukt fina, Jorvikipedialoggan tryckt över bröstet och våra efternamn in-game på ryggen. Ja, jag har alltså en Jorvikipediatröja med SILVERFORCE tvärs över ryggen, asgrymt ;) Tror jag har visat någon bild på den förr, den är iaf svart, har den vitrosa loggan fram och namnet i glittrande vitt på ryggen.
 
   Det är en sjukt kul grej att göra, t ex om man vill ha klubbtröjor IRL? Vet att det finns flera klubbar som har IRL-events årligen, finns säkert några där som gärna skulle ha klubbtröjor, bara som exempel. Om man inte är intresserad ur ett SSO-mässigt perspektiv är det ju galet roligt att gå runt med en tröja, eller ett annat plagg för den delen, man själv designat. (Till vardags har jag en helt egendesignad kalender jag vandrar runt med på jobbet!)
   Ovan ser ni exempel från Netshirt.com, det är superenkelt att göra eget! Går att välja på massvis av olika produkter dessutom, och om man vill använda egna bilder är det bara att ladda upp och lägga in där man vill ha den på produkten.
 
   Netshirt är superenkelt att använda och har sjukt stort utbud. Jag älskar hoodies (min garderob består typ enbart av hoodies hehe), så jag tänkte sätta mig och se om jag kan hitta på något skoj med tryck. Om ni vill testa själva, klicka HÄR! :D
 
   Detta är ett sponsrat inlägg


Fairyland surprises

Trevlig idé! :D

Christelle Mysterystar

Vad kul! :D Ska gå in och testa direkt!

Amedea Misthaven

Jotvikipedias sökfunktion funkade/funkar inte på mobilen förra gången jag var inne där. Det kom bara upp nån konstig typ grönsvart ruta då. Vet inte om det är så längre.

Svar: Jag kan tyvärr inte göra något alls åt det, det är Wikia som ansvarar för allt det tekniska på siten...
Esmeralda Silverforce

Sally Hawklord

Kul ide! Btw har gjort en målning åt dig<3 Den finns på min blogg och instagram:)

Svar: WOW! Tack så HEMSKT mycket Sally, den är fantastisk! :o
Esmeralda Silverforce

Matilda Southtree

Håhå, så du har satt igång med de sponsrade grejorna :P Kanske kan gå in o kolla lite för skojs skull, inget köp altså. Bra att du tar nåt som kan användas av SSO-spelare x)

Svar: Jag kommer aldrig skriva om något sponsrat som inte rör den här bloggens läsare, det känns inte schyst :) Efter närmare fyra år vet jag ungefär vad mina läsare är intresserade av och vad som funkar att tipsa om! ^^
Esmeralda Silverforce

Lucy Macwright

Tröjan har en hederplats i min garderob, så snygg är den <3333

Lea Bravedaughter

Awesome :D Testade att designa en hoodie, älskar det! Men en fråga? Är tröjorna sköna + har dem en bra garanti att det blir exakt som man designat? För funderar på att beställa en själv faktiskt...

Svar: T-shirtarna jag fick hem hade tryck som var exakt så som jag förstått det skulle vara! Är dock inte säker på hur det ser ut om man trycker upp foton och liknande!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.