Chrome Pointer

De snyggaste i sina generationer

   Jag tycker nog att det engelska fullblodet är den snygggaste hästrasen i hela Star Stable-serien så här långt, men jag fick lite nostalgi tillbaka till Vårryttaren då Josh red runt på denna strålande vackra häst.
 
   Det svenska halvblodet från Vårryttaren vs det engelska fullblodet från Star Stable Online - mina favoriter från var spelserie.
 
  Den där färgen asså! Jag är svag för hästar med bläs, och ännu svagare för hästar med bläs och strumpor. Jag hade faktiskt ett hopp om att just den hästen skulle börja säljas då hästfunktionen först kom till spelet - ni kanske har märkt att en av mina hästisar är rätt lik just denna häst?
 
   Iddy var den allra första hästen jag köpte då hästfunktionen kom till spelet
 
  Dels - färgen på Joshs häst är magisk och jag skulle sjukt gärna ha den tillbaka i SSO. Dels - Svenskt halvblod är en önskeras till spelet för min del och det påmindes jag om nu. Vår snygga, sportiga tävlingshäst från sketna lilla Sverige, jag skulle tycka det vore jättekul att ståta med den i ett svenskt hästspel.






Carro

Men gud .... Vad långa fötter Josh hade! xDD

Cecilia Gladefield

Svenskt halvblod hade vart riktigt häftigt att få till spelet :D<3 Det är en trevlig hästras med många olika fina färger. Själv skulle jag önska en riktigt mörkbrun häst, nästan svart men med ljusare brunt kring mulen, magen och insidan av benen ;D

Alla Shypaw

Så söt häst Josh hade! Skulle vara super kul om den kom till spelet! Mina dröm hästar är Svenskt halv blod, Justin moorlands häst och Shetlands ponny!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.