Chrome Pointer

Back to basics

   Jag har fått väldigt många frågor på sistone som ni väldigt enkelt kan hitta svar på själva. Så, här är en påminnelse på hur man hittar information på min blogg!
 
   Detta gäller alltså självklart menyn till vänster på bloggen. Oklart hur det ser ut för er som läser via mobil - men bloggen är först och främst menad att läsa på dator.
 
 


Sigrid Winterdotter

Jag känner att jag kommer använda kodningsguiden mycket, jag tycker det är jättebra att du har tagit dig tid på att hjälpa andra spelare med allt från hur man kodar en blogg till hur man hittar avrinningen.

Stephanie Diamondfall

Bloggen ser exakt likadan ut på mobil.

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.