Chrome Pointer

Westernhäst

   Esme och Poppy
 
  Jag vet otroligt lite om westernridning - men Ylva å andra sidan vet rätt mycket mer då hon tävlar med sin egen pålle IRL! Då hon var uppe i Stockholm för Infernoeventet pratade vi rätt mycket om olika westerngrenar och jag tyckte det lät så himla roligt. Mer westerngrejer tror jag också skulle uppskattas i spelet, särskilt i USA där westernridningen är såpass stor...
 
   PS: Det verkar vara något problem med tidsinställda inlägg på Blogg.se. Min förhoppning är att de inlägg jag har schemalagt kommer upp - men om inte så vet ni att det är Blogg.se som är elakt D:






Western Girl

Jag vill ha mer western !!! Its soo funny ^^
Skulle vara azum !! <3

Sigrid Winterdotter

Ja, mer western hade varit roligt, eftersom jag var på en tämligen händelselös westernlektion härom dagen. Det finns helt enkelt inte så mycket westerngrejer på SSO!

Jag har kommit på en ny skojsig grej att göra, bygga hus från SSO på The Sims! Perfekt för mig, jag älskar The Sims!

Eawysims

Måste bara säga att din blogg är så inspirerande även för mig som inte ens spelar SSO eller något annat spel som du spelar. Jag har iofs spelat Höstryttaren och någon till, tror Starshine med, men i alla fall dina inlägg inspirerar mig till att skriva på andra sätt om Sims 4.

Låter förresten som en kul idé med western, är faktiskt lite förvånad över att det inte redan finns.

Valle

Mer western utrustning samt kläder hade varit kul! Dock så gillar jag inte kapporna som finns, så hade gärna velat ha en ny design på dessa. Annars är den pikèn vi fick av lifetime:et väldigt fin, och den hörde även till ett western sett.

Ylva Moonwright

I have so many ideas mehehhe

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.