Chrome Pointer

THIS IS NOT A DRILL!

 
 
   Utdrag från veckans nyheter på SSO's hemsida:
 
   "Fått fallenhet för Friesern?
Under denna veckan så har vi sänkt Star Coins-priset för Frieserhästarna i spelet! Vi vill se till så att ni har möjligheten att kunna skaffa en av de nuvarande Frieserhästarna, innan vi utannonserar en alldeles speciell Frieseröverraskning som kommer snart! Så vad kommer du att göra? Skaffa en Frieserhäst nu för förmånligt pris, eller spara dina Star Coins och vänta på överraskningen? Så spännande tid nu att vara ett Frieserfan just nu!"
 
   SER NI? SER NI?
 
   Frieserhästen kostar alltså just nu 780 SC - och det här bekräftar väl helt att en uppdaterad Frieserhäst kommer snart? Åtminstone den här sommaren?
 
   HALLÅ när kommer det en teaser?! VILL VETA MER!
 
   EDIT: Jag tolkar btw inte det här som att hästarna ska bytas ut. Jag skulle personligen inte klaga över det, men SSO har inte gjort det förut och jag ser ingen anledning för dem att börja nu. De har dock sänkt priset på alla gamla hästar som gjorts om, så jag tror bara det handlar om det just nu...






Tanja Riverbell

Låter som att dom gamla kommer försvinna? Kommer inte hinna skaffa en gammal isåfall! Men kul, hoppas det kommer nya! Iaf dom gamla försvinner blir det ett helvete (haha, srry för svordom) för klubbar som har friserhästen som klubbhäst och sedan när dom tar in nya medlemar som måste köpa den nya modellen och, och så har inte alla samma modell? Haha, tur att man e klubblös xD

Sigrid Winterdotter

OH MY GOD! VÄNTA LITE SSO HAR VÄL ALDRIG TATT BORT EN HÄSTMODELL SÅDÄR FÖRUT???? D: VAD HÄNDER MED DE SOM HAR FRIESERN????? SÅ MÅNGA FRÅGOR SÅ LITE SVAR JAG MÅSTE BLOGGA OM DET MEN INTE I CAPS HEHEH

Vivien Fasthill

Jag själv tror inte att de kommer att uppdateras och de gamla försvinner. Jag tror att det blir så att det kommen en funktion som gör att modellen uppdateras. Alltså är det en frivillig sak. Annars så har jag köpt en till likadan Frieser i onödan, köpte ju en exakt likadan som jag hade.

Valle

Jag hade uppskattat att dom gamla modellerna hade uppdaterats till den nya modellen, samt dom vi har i våra egna stall. Eller att man hade fått chansen att välja om man skulle vilja uppdatera sin häst som man redan har, friesern är ju ändå ganska dyr (eller den var...)

Kendra Mouselee

Hoppas, hoppas, HOPPAS (!) verkligen att det är så, hjälp så maffiga hästar det hade kunnat bli med en uppdaterad design!

Doris Dogforest

Dom kostar 790sc. c:

Eva Bunnyland

Jaa! Till exempel Morganhästen och det engelska fullblodet finns ju kvar gamla versionen, varför ska det inte vara samma sak med Friesern för?!

Vilda Snownight

JA! Hoppas på en ny friser <3 Detta kan bara bli awesome. ^^

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.