Chrome Pointer

Svar, svar och svar

   Mer svar från senaste frågestunden!
 
Från Tindra Queenpie
Skulle du vilja kunna välja HELT på utseende på SSO? 
   Hur menar vi då - typ som att man är i The Sims? Jag skulle nog inte tycka det är helt nödvändigt, men det vore väl lite kul om man kunde välja mellan olika kroppstyper så att man kan se lite mer olika ut än man kan idag. Samtidigt kan jag nog tycka det är lite bra att man är rätt lika varandra i spelet, så att man inte kan gå på någon över hur de ser ut. Om något skulle jag dock gärna ändra så att man kan välja ansiktsform och hudfärg separat, det hade gett mycket trevligare valmöjligheter. Tycker också att i princip alla sminkningar gör så att karaktären ser jättesur ut haha, skulle vilja ha lite fler valmöjligheter så att man kan dra på smilbanden,
 
Om du fick välja vilken superkraft irl? 
   Oj vad svårt? Behövde verkligen tänka jättelänge. Men... Power Mimicry, att kunna "låna" andras superkrafter - det känns som att det vore som allra klokast om man skulle få välja själv x)
 
Från My:
Är du vegan?
   Nej, inte ens vegetarian. Skulle inte kunna bli det eftersom jag är en sån där kräsen människa som helt enkelt tycker de flesta nyttiga grejer är döäckliga så jag skulle inte kunna överleva på att vara vegetarian, och absolut inte på att vara vegan.
 
 
Från Ida Lowstreet:
Vilken hästras vill du ska komma till jorvik? 
   Jag är fine med de vi redan har, men vill att Araben ska göras om!
 
   Om man ser araben så här är den JÄTTEFIN - men den rör sig så stelt och jag "kan" inte riktigt använda den i spelet längre.

Din absoluta favorithästras på sso? 
   Just nu rider jag helst runt på Welshponnyn. Så gullig!

Brukar du tävla i championat, isf vilket är ditt favoritchamp? 
   Nej, jag tävlar aldrig i championat och de få gånger jag testat har jag inte ens lyckats ta mig i mål.

Favoritlopp? 
   Just nu är det nog Eremitens strandlopp, men jag är inte så mycket av en race-människa.

Vad tycker du om arabernas gångstil? 
   Hemsk! Hahahaha asså förlåt men i jämförelse med de nyare hästraserna är araberas animationer styltiga och hur stela som helst. Jag är typ redo att göra mig av med mina araber, jag gillar inte att använda dem längre.

Vilka hästar brukar du ha i hemstallet? Alltså varför just dom?
   Ash är alltid hemma, och resten beror på vilka jag har levlat, vilka jag nyligen redigerat (för då har jag ju nyligen tagit bilder på dem) och vilka jag fotat till bloggen. Jag brukar också försöka ha antingen fjordingen Pichu, islänningen Glóin eller nordsvensken Charizard i hemstallet, så att det inte är för jobbigt att gå till Dinodalen.
 
   Jag tycker om Pichu. Han är söt.
 
Från Ellen Kingcake:
Hur många gånger har du fått en varning om att bli avstängd från sso pga att du råkat gå in i ett förbjudet område?
   20-30 gånger kanske. Dels har det funnits lite buggar förr som gjorde att man kunde få varningen, men mest har det varit att man klättrat i berg då man haft tråkigt och fått skylten då man fallit ner. Jag har dock aldrig försökt gå in i ett stängt område med flit, det har liksom bara råkat bli så.
 
 
Från Deborah Turtlehand:
Vad tycker du om welshponnyerna? 
   Jag gillar dem jättemycket! De är sjukt söta, jag gillar verkligen färgerna och traven är fantastiskt fin.

Har du spelat Howrse någon gång? 
   Jag spelade Howrse i ett antal år, mest på internationella servern, men jag gillar inte utvecklingen som skett under de senaste två åren. Jag spelade Howrse dagligen då jag gick på gymnasiet (satt och matade hästar och letade hingstar att betäcka mina avelsston med på måndagmornarna på skoldatorn då vi hade genomgång på historialektionerna, haha - dömysigt, jag kunde koncentrera mig bättre då jag fick peta med det samtidigt) och saknar spelet massor, men jag gillar verkligen inte hur det har utvecklat sig. Jag loggar fortfarande in någon gång i månaden för att kika på det, dock.

Tycker du om grafiken i SSO? 
   Visst gör jag det! Har altid gjort, men jag tycker om utvecklingen som sker nu med nya hästar och ny grafik. Star Stable i all ära, men det är 2016 och man förstår ju att spelet behöver hänga med för att kunna vara intressant nog för nya spelare. Det som sker nu är egentligen den utvecklingen man så längtat så mycket efter sedan Sommarryttaren släpptes - hästar med personlighet, jättefina kläder, områden som man aldrig riktigt vill lämna för att de är så fina... jag gillar verkligen grafiken.
 
   Inte bara grafiken btw - utan äve detaljnivån.

Vilket område i SSO tycker du minst om? 
   Gyllenåsarnas Dal. Jag gillar inte det gula - och nu långt i efterhand kan jag nog tycka att GåD inte fått hälften så mycket kärlek som övriga områden. Det är lite isolerat, rätt ointressant och det finns inte mycket kul att göra där.

Tycker du om Sydhoven? 
   Yes! Älskar miljöerna. Kan tycka det är lite tråkigt att det inte finns ett hemstall, men samtidigt förstår man ju att det kanske vore lite konstigt att ha ett hemstall på ett ställe där det faktiskt inte finns tama hästar.

Tycker du om att lyssna på musik medan du t.ex levlar? 
   Jag föredrar att titta på film samtidigt! Eller det är inte ens film, jag tittar på dokumentärer och Behind the Scenes-grejer från olika storfilmer. Om jag inte gör det lyssnar jag dock gärna på musik.

Är du beundrad med dom flesta ställena? 
   Det enda jag har kvar är Eremiten och Månskäreby!

Uppskattar du frågor och kommentarer på bloggen och på YT?
   Jag uppskattar det helt klart mer på bloggen. På YouTube är det mest "FÖRST" och jag HATAR skräpkommentarer. Bloggkommentarer är mycket mer uppskattade eftersom de är mer genomtänkta.

Skulle du vilja att starthästen såg ut som hästarna i Starshine Legacy? 
   Nej, det skulle jag inte vilja. Vore kanske lite kul att kunna köpa hästar som såg ut som de i SSL, men efter utvecklingen det senaste året skulle jag nog inte vilja äga en sån häst själv. Om du hade frågat mig för ett och ett halvt år sedan hade jag nog sagt ja!
 
   Linda och Meteor i SSL2

Önskar du någon gång att du inte skulle ha blivit bland de bästa spelarna på SSO och blivit känd? 
   "Bland de bästa" är jag nog inte. Jag kommer aldrig vara "bättre" eller "mer känd" än vad NI gör mig till. Jag trivs bra med var jag är för jag gillar det jag själv gör i communityt (förstås - om jag inte gillade det skulle jag ju inte göra det) - men det är sjukt surt att jag inte får spela ett spel utan att folk ska skrika på mig och följa efter mig. Det gör mig bara förbannad och istället struntar jag i att spela alls. Det är faktiskt en stor anledning till att jag inte spelar så mycket längre.


Matilda Southtree

Howrse har ändrats lite, har kommit arbetshästar (som åsnor, tre betäckningar, men deras GP går uppåt), man kan inte radera sitt ridcenter utan att starta om kontot och det har ändrats en del (nu finns det verkstäder som man kan göra saker i osv), nya bilder till hästarna & Vintageäpple som ger hästen en bild från förra versionen pälsar, fler raser och enhörningsraser, och det största: Event. Hela tiden. Endast pauser som varar i ca 1-2 dagar, annars är de hela tiden. Tror det var de flesta större uppdateringarna för den senaste tiden :p

Molly Sandén :)

1. Om Du tvingades att sälja alla dina hästar utom 1vilken häst skulle det vara? (Utom Ash)
2 Vad ser du mest emot i speluppdateringarna?
3 Om du fick åka till Pandoria hue glad från 1-100 skulle du blivit? ( i SSO )
4 vilken häst ogillar du för utom arab hästen?
5 vad gjorde så att Du började med youtube?

linnea

Hej jag undrar hur man vet att man har en varning?

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.