Chrome Pointer

Skumt med upplösningen

   Dum grej med My Horse And Me 2 - upplösningen suger totalt. Det finns inga som helst inställningar där man kan ändra upplösningen, utan man får leva med att alla bilder man tar i spelet blir pyttesmå. Inte så hjälpsamt för min del, haha x)
 
   Bilderna blir liksom 640 pixlar breda... vilket imo är alldeles för litet. Jösses i min lilla låda vilken stolsits ryttaren har btw, usch!


Valle

En sån sits vill jag ha in till spelet, haha! Apropå stora bilder, så fick jag ännu en gång en tanke på hur mycket jag saknar att man inte kan zooma i sso.

Svar: Hahaha nej usch, hon har sån hemsk stolsits och världens svankigaste rygg!
Esmeralda Silverforce

Eawysims

Kanske går att ändra själv, Sims 2 har typ samma problem men följde en guide och ändrade lite saker i en fil och då funkade det. Du kan testa att läsa den här guiden http://simsvip.com/2014/07/20/the-sims-2-ultimate-collection-increase-resolution-guide/ och se om My horse and me 2 har något liknande?

Svar: Tack, men det finns inga som helst alternativ till att ändra upplösning i spelet så jag ser inte hur det skulle fungera :/ De enda alternativen som finns är för ljud...
Esmeralda Silverforce

Eawysims

Det finns inte bland alternativen isf, utan det är något man ändrar i filerna själv. Man byter typ bara ut siffror, men vet inte om koden är likadan för My horse and me 2. Känns som det borde gå att fixa på nåt sätt iaf.

corro

mitt my horse and me fungerar inte på min dator vet du varför?

Svar: Sorry, har inte den blekaste!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.