Chrome Pointer

Skönt då det sägs ifrån

   Rockstjärnan Archie må mest tänka på glass, men GM Siri säger ifrån på SSO's globala Facebooksida. Under helgen har spelets communityn som inte är från Sverige varit bittra, avundsjuka och rent av elaka pga att svenska spelare fick tillgång till mellan 600-900 Star Coins den här helgen. Jag tänker inte dra alla anledningar till det för jag vill inte främja det här med värdekoder med tanke på den giriga kultur som uppstår. (Ja, jag fattar att folk vill ha gratis grejer. Jag uppskattar däremot inte hur otrevliga folk är i sin jakt på gratis grejer.)
   Det som hänt nu är iaf att Siri postat en post på globala Facebooksidan som säger att nu får folk shape-a upp lite och visa lite respekt och vänlighet, för annars har de helt enkelt inget att göra på SSO's medier. TACK säger jag till det - jag som är van vid att arbeta med barn och ungdomar vet att det krävs tydliga gränser att hålla sig inom för att motverka total anarki.
 
   Under Siris post hoppar Archie in och stoppar upp de som påstår att det här är en pik till de som gnällt över koderna - för det här är bara en extra påminnelse till alla spelare att faktiskt bete sig som folk på nätet oavsett vad. Om du inte kan bete dig trevligt mot dina medspelare behöver du helt enkelt inte skriva på Star Stables medier och det tycker jag inte är mer än rätt!
 
 






pelle

var köper man fiskespön?

Svar: Av Mr Loop i Västkobbens fiskeby! Tror dock man kan köpa av fiskesnubben i Moorland också.
Esmeralda Silverforce

Cecilia Gladefield

Bra gjort av dem :D Man blir så sjukt tröt på alla taskiga kommentarer över Starstables medier :/ På varje post de gör så finns det någon som ska klaga.. Så jag hoppas nu att det ska bli bättre ^^

Allison Underhurricane

Jag var på eventet men koden funkar inte för mig för har hamnat på Pineapple Mountain(stav?) så fick aldrig mina sc :c

Vilda Snownight

Det är inte bara spelarna i andra länder som är elaka/giriga. I global har jag sett att några har skrikit, med caps, och frågat om någon annan kod än ssoinferno. Kom igen, 600 sc?!?! That's fricking amazing. xD Är inte det nog?

Ju mer sc vi får, detso girigare blir vissa... Det är så tråkigt mot de spelare som faktiskt blir jätteglada, det drar ned stämningen.

Alanis Moonstorm

Jag antar att du sett vad de kallar det på tumblr? Censurering av kritik... Älskar när folk inte vet vad ordet censur står för. (obs ironi)

Svar: Är det bara jag som undrar varför de där människorna spelar Star Stable? Jag har bog aldrig sett dem säga ett gott ord om varken företaget eller spelet men nåde den som påpekar att det är trist att de bara har negativt att säga... Förstår inte vad de vill att Star Stable ska göra för att de ska bli nöjda? Det är ju så uppenbart att de kritiserar bara för sakens skull...
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.