Chrome Pointer

Onsdag igen då

   Vad tror vi händer idag? Tror inte det är något superstort eftersom vi inte fått någon teaser, men det har varit rätt små grejer på sistone egentligen... kanske nya uppdrag?
 
   Jag har en sån där vecka där man ska hinna med miljoner grejer på alldeles för kort tid. Jag ska vara bortrest från i morgon till på måndag - ridlägret jag jobbar på får hem alla hästar de har utlånade på vintern så jag ska hjälpa till med allt som tillkommer + rida lite om jag har tur. (På närmare 25 kusar borde det la finnas någon man får harva runt på?) Hoppas att ni har en mindre stressig vecka än jag, trots att många av er kanske har sluttampen i skolan just nu!
 
   My Horse And Me






Quinn Catforce

Jag hoppas varenda onsdag på att hemstallen ska bli större och det kanske kan komma en hage som hästarna kan springa runt i! Haha! Tänk så tjocka de måste bli av att bara stå i spiltan och göra ingenting medan man rider en annan häst! Min vecka är inte speciellt stressig, sommarlovet får vi på lördag ochinga mer läxor förrän skolan börjar igen på hösten! Ända man kan göra nu är att spela sso och titta på youtube. Och ligga ute i solen och läsa förstås!

Oj! det här blev en lång kommentar!

signe swordstar

Just nu känns allt möjligt för att vi inte fick en teaser på sydhoven. Mitt sommar lov börjar på fredag nästa vecka.
Men egentligen så trorjag att typ... midsommar uppdragen?? Kommer idag, ne jag vet inte xD

Svar: Jorå, vi fick en teaser i Star Stable Show!
Esmeralda Silverforce

Sigrid Winterdotter

Kanske mer concept art? Hoppas på småuppdrag, det har säkert varit många småuppdateringar för att SSOteamet jobbar på något större, men vad..?

Valle

Nu har jag ju sett uppdateringarna, men jag ska in spoila. Jag är nöjd, och det var ungefär det jag hade hoppats på :)!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.