Chrome Pointer

Min inspiration till bloggen och videorna

   Inlägget är önskat av Ellie Sweetlord - glöm inte att besöka hennes blogg!

 
   På ett sätt kanske det är lite kul att jag skriver det här just då jag inte har någon inspiration alls, haha...
 
   Bloggen är självklart det jag bryr mig mest om. Inom medierna jag har rört mig inom då det kommer till SSO är bloggen inte det första, utan det var Jorvikipedia. (Herregud, jag borde sitta med wikikodning egentligen...) Sen bloggen. Sen testade jag lite annat och hamnade på Instagram, som är mitt största medie. Det är dock rätt sammankopplat med bloggen, för alla bilder från SSO som visas på Insta dyker på ett eller annat sätt upp här med. Insta är dock väldigt enkelt att sköta jämfört med andra medier. Jag lägger väldigt lite tid på Instagram men har ändå över 25 000 följare. Det är ganska galet faktiskt.
   Åter till bloggen. Jag har alltid skrivit om precis det jag vill skriva om, och då har det vissa dagar blivit många inlägg och andra dagar färre. Det är det som är så bra med att ha en blogg, för ingen annan kan bestämma vad den handlar om, det är bara du som skriver som sätter gränserna. Vill du skriva om musik lite då och då på din SSO-blogg - gör för all del det, det är din blogg! Vill du någon gång skriva om en IRL-grej på din SSO-blogg? Gör det, det är din blogg! Det absolut viktigaste med att blogga är ju att man har kul - och om man bara hittar något man känner "det här vill jag prata om" så kan man lätt dra ihop ett blogginlägg. Och tro mig, jag har pratat om vääääldigt mycket, haha. Det finns många detaljer i SSO, om man bara tittar nära nog. Det är så många detaljer att nyare spelare helt överser dem, för det finns så mycket tydligare saker att titta på. Vi som har varit med länge har ju sett spelet gå från inget alls till något väldigt stort, och vi har haft tiden till att leta efter det som väldigt få ser idag.
 
   YouTube kommer alltid i andra hand, för jag ser mig själv som en bloggare och inte en YouTuber. Tyvärr lever vi i en generation där ingen kan koncentrera sig i längre än fyrtio sekunder (vilket helt är samhällets fel - allt ska gå fort och enkelt och helst gratis och därför blir YouTube större än allt som finns i skrift. Där handlar det egentligen inte så mycket om inspiration, för jag vet vad jag håller på med där. Det är bara att öppna spelet jag ska spela, sätta igång inspelningen och köra. Jag trivs inte alls lika bra i tal som jag gör i skrift, och jag kan faktiskt bli lite irriterad på att min YouTube-kanal är så mycket större än bloggen eftersom jag bryr mig så pass lite om den och jag tycker bloggandet är väldigt mycket roligare. Det är så det är dock, och det är på sitt sätt rätt kul att göra videor. Jag ska faktiskt inte säga mer än så, för i övrigt har jag bara negativt att säga, lol.
 
 
   Det som i slutänden är viktigast är att hitta något man gillar. Om man ska spendera sin fritid på det kan det lika gärna se till att vara kul!






Eawysims

Ja, det är lite synd att folk inte orkar läsa längre. Förut var simsbloggar minst lika populära som din SSO-blogg, typ rätt mycket kommentarer på varje inlägg o sånt. Nu är det knappt så folk kommenterar, alltså inte bara på min utan på andras också. Besökarna har nog även blivit färre.

Verkar rätt kul att testa youtube, men vet inte om jag skulle känna mig bekväm om jag skulle behöva komma på saker att prata om samtidigt som jag spelar. Tänker typ tänk om man råkar sitta där helt tyst och man inte har nåt att säga? Sen känns det som man behöver mer saker för att ens youtubekanal ska vara bra, typ en bra mic, redigeringsprogram osv. Till bloggen behöver man ju bara en dator. Fast det verkar ändå kul att hålla på med youtube.

Hazel Oaklord

Jag måste vara den enda då som bara läser din blogg och inte följer din youtube-kanal alls :D. Tycker verkligen om den!

Valle

Jag följer bara din blogg, då jag hellre läser än att se en video. Jag tycker att man kan ut trycka sig själv mkt bättre genom ett inlägg, samt att en blogg blir mer speciell. Detta är dock mina åsikter. Jag gillar inte Youtube så mycket, så jag letar efter bloggar istället. Det är synd att bloggarna får mindre uppmärksamhet, då det finns så många bloggare där ute som förtjänar mer uppmärksamhet. Jag finner en stor glädje om någon eller några kommenterar min blogg, då man får mer pepp av det. Jag älskar din blogg massor, speciellt för att du är så duktig på att skriva och ut trycka dig själv. Eftersom detta inlägget vart lite långt, så kanske det är lite fel någonstans. Glad midsommar!!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.