Chrome Pointer

Mer frågor! Och faktiskt svar, också

   Nu börjar det bli många frågor som jag redan svarat på väldigt många gånger, så några frågor har jag plockat bort. Ni kan se äldre grejer i bloggkategorin "Mina svar på era frågor" :)
 
Från Emily Highsong:
Om du fick välja en häst i spelet som du fick gratis vilken skulle de vara? 
   Jag har inget emot att betala för mina hästar i spelet, så jag skulle nog bara välja den jag egentligen skulle vilja köpa! Jag vill egentligen ha de flesta hästarna i spelet så jag har ingen klar favorit just nu - jag väntar på att vi ska få fler platser i hemstallet!

I dinodalen finns det ju en port som heter "isenport" jag undrar om du kan gå in i genom den eller om du vet om att det kommer ett uppdrag på det!?
   Ingen spelare kan gå igenom den - det finns helt enkelt inte uppdrag! Jag är dock otroligt otålig på den punkten, vill jättegärna ha mer grejer som händer i Dinodalen. Det har gått över ett år utan ett enda nytt uppdrag där tror jag...
 
   Isenport (och Ash ur sin bästa vinkel)
 
Från Iris Highgarden:
Tycker du att "Azkaban" är ett bättre alternativ än att bara kunna ha 10 hästar? 
   Så länge som det inte finns dementorer där... skämt åsido, jag klagar massor över Hästön men visst är det bra att faktiskt kunna ha fler hästar alls. Jag avskyr dock faktumet att man bestraffas över att man köper många hästar. Då jag köper hästar för Star Coins stöttar jag ju Star Stable - men det tvingar mig också till att betala för att skicka hästar på semester. Det gör ju inte att jag blir mer intresserad av att köpa häst!

Om du fick ändra något du gjort vad skulle det ha varit? 
   Nja. Jag måste ändå säga att jag är nöjd med vad jag gjort i mitt liv. Det har ändå tagit mig dit jag är idag, och jag trivs väldigt bra med var jag är. På ett sätt kan jag ångra att jag "hoppade av" gymnasiet, men samtidigt var jag för sjuk för att kunna gå klart skolan just då och det är ju bara att acceptera. Om jag nu varit kvar i skolan hade jag kanske inte varit där jag är idag, och jag tror nog inte jag skulle kunna ha det så mycket bättre.
 
 
Från Viktoria Dawngarden:
Var du mobbad som liten? 
  Inte direkt mobbad, bara lite udda och utanför. Jag begrep mig inte på andra barn och andra barn begrep sig inte på mig.

Vilken är din bästa vän på sso? 
   Tycker det här är en jobbig fråga - kan säga ingen nämnd, ingen glömd, för jag tycker det vore hemskt att rada upp vissa människor för att sen inse att man glömt någon stackare!

Vilken klubb är du med i? 
   Night Guards, en totalt inaktiv klubb som konstigt nog får typ åtta nya ansökningar i veckan. Jag har dock ett vagt hum om hur det kommer sig. (Jag äger alltså INTE klubben - däremot är jag alltid den första som läser de nya ansökningarna.)
 
Från Linn Greenpaw:
Favorit spel? (om du inte fick välja mellan StarStable spelen) 
   Jag fick tänka så länge så det inte ens är kul, haha... Får nog säga Pokémon Platinum.

Favoritårstid? 
   Sommar. Härligt väder och massor av ridlägerjobb!

Vilken månad fyller du år i? 
   Augusti.

Första gången du red på en häst (IRL) 
   Jag red väl på ponnyridning typ tretusen gånger som liten, men första gången på riktigt var på en liten tjock shettis och jag var nio år gammal och redan för lång för honom, haha. Gick på ett tredagarsläger och hann bli livrädd redan innan lägret var slut, för om jag har dålig balans nu var den ännu värre då jag var liten och att en bitter ungdomsledare pressade på min kortbenta ponny i trav på uteritt då jag aldrig travat förr var typ det läskigaste jag varit med om i mitt liv. Konstigt att man tillåter ungdomsledare som är konstant sura att jobba med barn och hästar btw? Har sett så otroligt många under mina år som ungdomsledare själv och de kan "förstöra" nybörjare väldigt fort.

Favorit bok? 
   Ni vet ju redan att jag älskar både HP och LotR men en bok jag läst väldigt många gånger och tycker väldigt mycket om är Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann. Jag trodde nog inte att jag skulle gilla den så mycket då jag började läsa den, men den är skriven på ett väldigt enkelt men väldigt klokt sätt och jag tycker den är sjukt rolig.

Har du varit med i en bok klubb någon gång? t.ex Penny and Friends. 
   Jag var med i Polluxklubben (det tidigare namnet på Pennyklubben) som liten och fick mina första åtta Jorvik-spel därifrån. Jag var med i typ Barnens bokklubb eller vad den hette i massa år också, mamma signade upp mig för att köpa barnböcker då jag var typ två och jag gick ur då jag var typ 17-18 och kände att jag hade växt ur ungdomsböckerna som släpptes i klubben. (Man fick alltså erbjudanden beroende på sin ålder - det var faktiskt en bra klubb att var med i!)

Favorit serie? :3 
   De enda serier som jag sitter och väntar på direkt då de har sänts i USA/UK är Arrow, The Flash och The Musketeers. (Sistnämnda har jag dock sett alla avsnitt av redan - BBC sabbade något så typ hela världen förutom just UK har sett serien) Då det är säsong för det är jag all in för Sherlock... men jag kan inte minnas att jag följer något annat.
 
   Säga vad man vill om The Musketeers, men åtminstone första säsongen samt delar av säsong 2 passade utmärkt för min humor! Säsong 3 var nog svagast (kändes lite huller om buller och skurkarna hade typ inga bra motiveringar för vad de höll på med alls?!) men jag gillar fortfarande serien.
 
 
Från Violeta Catwood:
Vill du att man ska kunna ha mer hästar i sitt hemstall? 
   Jarå, jag hatar att behöva betala "dubbelt" för att köpa fler hästar - man betalar massor för att köpa dem och mata dem, och sen ska man betala för att de ska på semester och man inte kan rida dem även om man vill... Huga.

Skulle du börja om på Esme eller aldrig spela sso? 
   Börja om! Älskar spelet och skulle inte ha något emot att spela det igen.

Om du inte skulle spela SSO eller SSL vilket spel skulle du då spela? 
   Skulle antagligen spendera ännu mer tid med hjärndöda pusselspel från AppStore. Just nu sitter jag med Candy Crush Soda Saga och Frozen Free Fall - det enda som håller mig vaken på bussturerna till och från jobbet.

Varför började du med YT? 
   Jag tänkte att det kunde vara kul och ville testa!
 
 
Från Selma Purplevalley:
Hur skulle din dröm häst se ut? Färg , man&svans , hur skulle den vara i ridningen , inriktning? 
   Ugh, får typ huvudvärk av att tänka på det, haha... nejmen jag gillar hästar med bred bläs och höga vita strumpor, annars tycker jag också att väldigt unika färger (typ perlino, tigererad, alla möjliga grejer som man inte ser varje dag) är intressanta. Framåt i ridningen och skulle inte kräva mycket ben för att ha energi, men samtidigt lätt i framkärran så man inte sitter med hela huvudet i handen. Jag skulle söka en utbildad häst som kan ge en tonvis med "aha"-moment, då man liksom verkligen känner att man gör rätt. Trygg i skogen och snäll att hoppa eftersom jag är livrädd för att hoppa, haha. Skulle mest rida dressyr.

Något du vill ta med dig från Starstables gamla spel till starstable online? 
   I de gamla spelen fanns det små "skjul" där man kunde sova över då natten närmade sig. Jag skulle vilja ha såna som "skötselstationer", så att man kan ge hästen mat och vatten även då man är borta från stallen.

Om du var ett djur , vad skulle du då vara? 
   Känns som att det vore rätt kul att vara katt. Katter har världens största ego.

Skulle du vilja vara Esme för en vecka? 
   Rida runt på fina hästar i en magisk värld med evigt solsken och himla med ögonen över lata Jorvikinvånare - why not? I'm in!
 
   Nu då sommaren är här kan man ju imitera en lat Jorvikbo och lägga sig på stranden
 
Från Tuva Goldpaw:
Använder du en mus? Vilken hand har du den i i så fall? Är du höger eller vänsterhänt? 
   Jag är högerhänt och har alltså datormusen i höger hand! (Fun fact - jag gjorde typ allt med vänsterhanden då jag var liten. Min mamma var bergsäker på att jag var vänsterhänt tills jag började rita och bestämt hade pennan i högerhanden)
 
Från Angelica:
Vilken server är du på?
   Air Star med Esme, Fluffy Unicorn med Penny! (Har tbh inte en aning om vilken server Esmeralda Kinglee är på lol)


Sally Hawklord

Jag vet att man kan se Arrow på Netflix men var sjutton kan man se The Flash?

Svar: Asså jag ser serierna direkt då de släpps i USA och mitt sätt kanske inte är 100% lagligt...
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.