Chrome Pointer

Högsta modet

 
   Jag vet inte om det är för att Cursed Child är på g, men hela SSO-communityt verkar ha fått Harry Potter-feber! Inte mig emot, jag älskar allt som har med HP att göra. På svenska servrarna är det just nu sjukt populärt med HP-klubbar där man sorteras in i elevhem och inte ens vår Brittiska respektive Skotska GMs, Archie och Siri (känd i Star Stable Show som Sean), har sluppit undan. Eller ja, Archie försökte.
 
   (Försöka duger, man har inget val om man kommer från UK)
 
Enligt Archie är Siri iaf en Hufflepuff och själv påstår han att jag skulle hata honom om han berättade vilket elevhem han själv tillhör. Tack för förtroendet Archie, jag gillar dig ändå! (Han fick tillbaka för det, haha)
 
 
   Om man bortser från mitt fåniga gnabb med Archie så tycker jag det är grymt kul att lite Potterheads börjar dyka upp nu, även fast jag gärna ställer mig på toppen av klocktornet i Silvergladebyn och vrålar "VAR HAR NI HÅLLIT HUS UNDER DE SENASTE FYRA OCH ETT HALVT ÅREN?!" Asså välkomna fram, haha, lite kul med att folk vill göra klubbar med tema också! Tyvärr känns det lite som att många kommer tröttna igen snabbt enligt vanlig ordning, men om inte annat är det kul medan det varar. Jag är själv ett enormt fan av hela Harry Potter-världen och om jag har 98% av Jorvikipedia i huvudet (vilket jag har, sorgligt nog) har jag kanske 65% av den enorma HP-världen i skallen. Oftast mer då jag har läst upp mig på HP-wikin, men det är så sjukt mycket information! SSO är ju en grej att alltid ha stenkoll på för jag spenderar så mycket tid i spelet, men det är inte lika lätt att hålla sig uppdaterad på en värld med många gånger fler mer karaktärer, årtal, händelser och allt medan man inte läser böckerna, ser filmerna eller spelar spelen i samma utsträckning som förr. Samtidigt finns det miljoner headcanons ute på nätet och ibland glömmer man lite vad som faktiskt är canon och vad som bara är headcanons som alla fans bara adopterat helt x)
 
   Aja, oavsett hur det har gått till så är jag glad över att fler Potterheads börjar dyka upp - snälla rara, försvinn aldrig igen!
 
   (Btw, om någon skulle undra över mig är jag enligt Pottermore en Gryffindor och Pottermore är enligt mig den enda officiella sorteringen. Inofficiella tester placerar mig allra oftast i Gryffindor - men det har också hänt att jag hamnat i Ravenclaw ett par gånger. Oavsett vad, GO GRYFFINDOR!)
 
 






Vilda Snownight

Det finns så mycket i HP-fandomen. <3 J.K Rowling is our queen. ^^

Jag är Ravenclaw, yaay. xD

Jag gillar hur förvånad Hagrid ser ut på GIFen när alla jublar hahaha.

Rosalie Silverside

Tittade på filmerna nyligen, och försöker att läsa igenom böckerna igen, det är en underbar historia.

Själv är jag en Hufflepuff, men blir placerad i Slytherin ibland, så jag kanske är en Slytherpuff cx

Lite random fråga, kommer du att fortsätta med din fanfic? Tycker att den var väldigt trevlig att läsa.

Svar: Jag skriver på så mycket olika grejer och har inte riktigt koll på vad jag håller på med, så vilken fanfic menar du? :)
Esmeralda Silverforce

Rosalie Silverside

Den om vinterryttaren :3

Svar: Jag VILL fortsätta med den - men jag sitter fast något enormt :(
Esmeralda Silverforce

Saga Dragonforest

GRYFFINDOR

Fiona Underland

Enligt Pottermore är jag en Hufflepuffare rakt igenom. Inte mig emot, jag känner mig faktiskt som en H-puffare, eller som en korsning med H-puff och Gryffindor (heart of a lion this one!).

Haley Eastlake

Jag var med i en sådan klubb för 2 år sedan men tyvärr var det svårt att hålla igång den då det var svårt att hitta andra potterheads. Kul att idén blossat upp igen!

Hufflepuff pride ❤

Luna Friendstreet

Ravenclaware här! :D (enligt Pottermore iaf) Men så kul med HP-inspirerade klubbar! :)

Daniela Silvergarden

När jag, pappa och lillebror var på HP-utställningen i Norrköping blev jag sorterad och hamnade i Slytherin xD Killarna retade mig för det men jag hämnades genom att säga att jag är kompis med Snape och jag kan tjalla på dem ;)
Själv känner jag mig som antingen en Gryffindor eller en Rawenclaw :)
PS. Jag älskar HP med ;) DS.

Emelie Silverhaven

Jag har har och har haft många medlemmar som avgudar HP. Hade en HP vecka i höstas med quidditch, trollformellektioner osv. Själv är jag en Slytherin men är inget fan på det sättet. Harry Potter är en bra film på den nivån typ haha. Men jag har en häst som heter Nagini döpt efter Voldemorts magnifika orm <3

Courtney Candlenest

Enligt Pottermore och många andra tester har jag blivit Hufflepuff, dock har jag hamnat i Ravenclaw på några så jag antar att jag är en blandning.

Kanske en Huffleclaw eller en Ravenpuff, haha.

Tycker också att det är helt grymt att SSO-Communityt har fått Potter Feber nu på det senaste. Själv har jag inte varit så insatt förens vi kollade igenom alla filmer med klubben och mitt Potter hjärta började slå.

Hannah Swordstar

Hufflepuff power <3
Inte sett mycket potterheads i SSO, tyvärr, och inte särskilt mycket klubbar heller :/
Kanske något man skulle testa nu när det ändå är populärt?

Bella Eastfield

Har varit ett nördigt potterhead enda sedan den dagen då du hjälpte mig med böckerna, kan fortfarande inte tacka dig nog för att du introducerade mig till den magiska berättelsen!

Är för tillfället på 5e boken och är totalt fastklistrad, och yep, du hade rätt Esme; Böckerna är totalt läsvärda! :D

Team GRYFFINDOOOOOR!! :D (iaf. enligt Pottermore eheheh)

Lisa (Li) Silentland


Enligt Potter jag Ravenclaw, jag älskar Ravenclaw som min all time favorit karaktär: Luna Lovegood . (Gift med Rolf Scamander och mor till sina två söner Lorcán och Lysander . Yrke Magizoologists). Ja jag kan vara en Potterhead! Se detta prat om husen har lett till Luna Lovegood ! Jag älskar din blogg förresten , jag har läst sedan sommaren 2015 och det inspirerade mig att börja med min egen blogg och som har förändrat mitt liv så mycket! Ledsen för den dåliga svenska, jag lär, Li

Cassandra Watersmith

Jag har älskat HP sedan jag gick i trean (tror jag) då jag streckläste alla böcker på mindre än ett halvår och redan efter första boken var jag fast.

Jag är stolt Slytherin, efter en massa tester på t.ex. Potrermore och jag känner mig som en sådan, så det bör vara rätt!^^

Rännan Blåbro

Jag vågade aldrig titta på Harry Potter när jag var liten, tyckte de var läskiga haha. Sen har det aldrig blivit av att jag kollade på filmerna. I nuläget har jag inte sett en enda Harry Potter film och bara läst första boken. Vill försöka läsa alla böcker innan jag drar igång ett HP film maraton :D Eftersom jag är ett fantasy freak kände jag att det var dags att dyka ner i en av de största fandoms på jorden hehe.

Svar: VAD SÄGER DU MÄNNISKA DU MÅSTE LÄSA VÄRLDENS BÄSTA BÖCKER
Esmeralda Silverforce

Monique appledotter

LOVE HARRY POTTER!!!

Iris Highgarden

Har bara sett en film (The Halfblood Prince) och fönska mig på den frösta boken, HP är inget för mig. Spänner hellre tid på att titta på Star Wars...

Sophia Puppyheart

Har alltid sagt att Harry Potter serien inte är något för mig, men gud vad fel jag hade! Började läsa första boken för ca 1 månad sen och försöker febrilt hitta 4:e boken på biblioteket men har inte sett skymten av den. Har redan lyckats låna de andra böckerna men kan inte börja läsa dom innan jag har plöjt igenom fyran ju :( I värsta fall får jag se filmen istället för boken men det blir ju inte samma sak... Älskar verkligen böckerna i alla fall och hittar jag inte boken tänker jag köpa den, och alla andra!

Rose Moondaughter

Åhh HP är det bästa som finns! *-* Har läst böckerna säkert 10 gånger på svenska och försöker nu ta mig igenom dom på engelska. Själv blir jag nästan alltid sorterad i Slytherin, vilket inte är mig emot. Har alltid tyckt att grönt och silver är finare än rött och guld haha ;) Kommer ihåg är Harry Potter the exhibition va i Norrköping för något år sedan, jag gick och längtade hela sommaren innan jag äntligen kunde åka dit i augusti. Det var en av de roligaste dagarna i mitt liv! I sommar ska jag till London så då passar jag på att besöka The Making of Harry Potter. Men det bästa hade ju helt klart varit The Wizardng World of HP i Orlando, hoppas jag får chansen att åka dit också nån dag.

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.