Chrome Pointer

Herre i min lilla låda

   Gårdagen var det galnaste jag varit med om på väldigt länge. Dagen började för min del med frukost på SSO-kontoret tidigt på morgonen för att sedan hjälpa till att flytta alla grejer till eventet och slutade med att snubbla in på tunnelbanan klockan halv sju på kvällen för att där typ dö av trötthet tillsammans med Lys och Ylva medan min eternal partner-in-crime Siri drog iväg åt annat håll. Ylva sov över i gästrummet hemma hos mig och nu är jag hemma igen efter att ha följt med henne till tåget hem. Eller jag kom hem och blev påmind om att jag behövde köpa middag så det var bara att gå ut igen och jag är så trött så jag är inte riktigt funktionerande.
 
   Det kom typ 3000 pers till Inferno Online. Det är helt sjukt. Från VIP-området inne i lokalen gick en kö ner till Sveavägen. Vi hade liksom räknat med max 500 pers... Ni som var där såg mig nog göra allt från att dela ut Star Coins till att vifta med lotter till att springa runt och hojta efter GM Siri för att fråga honom saker. (Så fort jag letade efter någon råkade han stå i närheten idek) Det var jätteroligt men jättestressigt och så sanslöst mycket människor! Otroligt många glada spelare och några färre mindre glada föräldrar. Mötte också många tacksamma, glada och enormt trevliga föräldrar, men det fanns faktiskt några som drog ner stämningen rejält för många av oss. Förstår att det fanns frustration, men vissa saker går helt enkelt inte att göra något åt och det är trist att få skit då man försöker göra något trevligt för någon annan. Det går liksom inte att trolla med knäna oavsett hur gärna man vill.
 
   I slutänden var det en lång, högljudd, spännande, rolig, stressfull, glädjerik, episk och fantastisk dag fylld med många härliga människor. Ingen nämnd, ingen glömd, men jag är jätteglad över att ha träffat alla er som kom fram för att prata eller ta bilder. Själv hann jag ta kanske fem bilder på hela dagen - helt enkelt för att jag hade så sjukt mycket att göra hela tiden!
 
   Hoppas att ni som var där hade riktigt kul - det hade åtminstone jag!






Sigrid Winterdotter

Ja alltså det var ju förjävligt mycket folk, tråkigt att det fanns folk som drog ner på stämningen. För mig drog ju alla människor ner på stämningen, haha, men det var trevligt att träffa dig :D Blev förvånad när du bara kom och gav mig en kram, men det var synd att vi inte kunde prata mer eftersom mamma ringde och jag var tvungen att gå :(

Elsa Opalpie

Japp, det var väääääldigt mycket folk men ändå jätteroligt! Kul att få träffa dig också c:

Doris Dogforest

Åååå, Varför får man aldrig vara där...
Så avundsjuk på alla som kom dit och fick både träffa GM:s och dig och så klart på SC, vill så gärna köpa en till urhäst...

Doris Dogforest ♥️

Men har bara 126 sc

Tiffany bluewood

Hade lite smått panik innan jag skulle åka dit då man visste att det förmodligen skulle vara rätt många där. Är väldigt rädd för att vara bland människor så är ganska förvånad att jag var där i 4 timmar.
Hade fint sällskap med 3 från sso så man kunde känna sig lite tryggare, var riktigt kul att vara där, även fast man inte vågade prata med gm's :)

Isidora Winterforce

Hej, jag bara undrar om Raptor är med i Star Academy.

Astrid Grayfield

1. Vad tycker du om dem nya urhästarna?
2. Det finns en typ "skadelsemätare" (vet ej vad det heter) på både häst och gubben, men kommer någonsin gubben att slå/skada sig? Hoppas du förstår!! :D

Charlotte Masterwater

Bagman var nog det bästa jag hörde på hela eventet! ^^

Svar: "GO BAGMAN!" Vi hade typ Batman där dessutom
Esmeralda Silverforce

Quinn Catforce

Åååh! Låter som om det var jättekul där! :) Synd att jag inte hade möjlighet att åka dit! ;(

Nora Sleepyhurricane

Man får ju aldrig komma såklart:(

Doris Dogforest♥️

Har ni använt den nya värdekoden som ger 600sc för dom som inte var där?
SSOINFERNO :)

Sigrid Winterdotter

Astrid; Ja, skadelsemätaren för gubben kommer användas, men jag säger inte när ;)

Cecilia Gladefield

Hade riktigt kul på eventet :D Helt galet hur mycket folk det kom dock xD Jag har också Aspbergers och socialfobi så man vart rätt överväldigad där ett tag ^^* Vart också väldigt förvånad att jag var typ den enda som kom dit i en SSO-tröja xD Var bara ni i personalen som annars hade dem. Skumt ;P

Svar: Jag såg faktiskt ett antal spelare med pikéerna!
Esmeralda Silverforce

Lucy Macwright

Sjukt kul var det!! Taggad till nästa gång yaas, hoppas vi ses snart igen :')))

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.