Chrome Pointer

HEEEEEEEJ

   WOHO, hemma igen! En veckas avgiftning från datorer och i synnerhet fri tillgång till internet gör en alltid lite förvirrad då man är tillbaka igen. Men ni anar inte hur spelsugen jag är! Inte bara då det kommer till SSO, utan jag är också astagg på att spela Pokémon.
 
   Lite tråkigare saker som att packa upp väntar (och jag har redan hästabstinens - gav hästarna strikta order om att vara snälla och bara bita på dumma barn, vilket favorithästen svarade på genom att slicka på min arm), men sen ska jag hoppa in i bloggträsket och läsa igenom lite vad som hänt i communityt under veckan. Jag ska spela igenom midsommaruppdragen för hundrade gången också - sjukt nyfiken på årets midsommarkrans (för nu tar jag för givet att självklart måste vi få en ny i år?!), har inte sett den än! SSSSCH på er som tycker det är kul att spoila nu, vill upptäcka själv :D
 
   Min midsommar har bestått av några uteritter och motionsridning av chefens favorithäst, så ni kan ju förstå att jag har haft det trevligt med hästar och liiiiiite tar det emot att återgå till vardagen i morgon. Hur har er helg varit?






Iris Highgarden

Lagom till att du kommer hem, reser jag iväg. Mellandag i Lund (bor själv i Stockholm) hos en kompis och ska på läger i Danmark imorgon.

Frida Ironfield

Jag har inte gjort så mycket jag va med släkt och har badat..❤️

Anonym

Är i hålan Västanvik... Finns inte mycket att göra, jag fick ta med datorn men inte använda den????? Och jag har läst alla HPböcker jag tog med och min enda räddning är att läsa din blogg men snart är min datamängd slut och vi åker hem på tisdag. HJÄLP MIG <3

Sigrid Winterdotter

Mobilen tog bort Sigrid Winterdotter o allt det

Corinne Macball

Har varit och badat i havet i Landskrona

Quinn Catforce

På midsommarafton var nästan hela släkten hos oss och grillade korv m.m. Jag fick springa runt och leka med mina kusiners 1-4 åringar tills jag blev helt slut! Och sen då de skulle åka hem ville de bara stanna kvar hos oss och fortsätta leka fast klockan var sovdags för länge sedan för dem! Jag blev jättetrött också förstår inte hur de orkar! De ville hoppa på studsmattan, rida på mig och bara springa runt och busa! Lördagen blev en lite lugnare dag0, jag gjorde inte mycket mer än åkte till stallet och spelade sso.
Idag tänkte vi åka till stranden men då vi nästan var där vände vi om och åkte hem igen för att det blev mulet och kallt!

Eawysims

Kul att du är tillbaka igen! Själv har jag inte direkt gjort något speciellt, firar inte midsommar. Så har mest tagit det lugnt och spelat lite.

Zoey Dolphinhome

Hej!
Vart är det du har skapat din blogg någonstans?
Jag har funderat på din lay out och hade tänkt att skapa en blogg med lite insperation av dig <3

Svar: Blogg.se!
Esmeralda Silverforce

Zoey

Mina helgar är alltid dåliga. Eller varje dag..

Courtney Candlenest

Har haft en av dem bästa helgerna på länge, dock brände jag mig riktigt rejält så får nu i efterhand skylla mig själv att jag slösade med solkrämen, går runt som en stel pinne för att inte råka nudda mina brända axlar, armar, ansikte och knän, haha.

Luna

Vi firade midsommar i helgen. Och idag ska jag på ridläger! :D

Leah Pandalake

Jag har spenderat hela helgen i stallet med min sommarponny :D Och jag har fått en hörselgångsinflammation så jag får inte bada på en vecka :((

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.