Chrome Pointer

Gammalt är inte alltid dåligt

   Esme och Helios
 
   Det är mycket utrustning jag har glömt bort på sistone, typ de där stora schabraken med hästhuvudet på sidan som jag faktiskt tycker är jättesnygga. Tror det är dags att jag backar lite och slutar använda enbart nya kläder i spelet - för det finns mycket gammalt som är riktigt, riktigt snyggt!






Corinne Slowpaw

Håller verkligen med! Det är väldigt lätt att glömma bort alla snygga kläder då SSO placerar nya kläder i spelet nästan varje vecka.

Sigrid Winterdotter

Jag tycker inte de nya kläderna är snygga... Det känns som att det är för mycket realism och för lite SSOkänsla...

signe swordstar

Jag använder nästan enbart dom ned hästhuvuden på (förut på ponnys och liknande för dom drunknar ju)

Matilda Southtree

Har inte köpt något av det nya på länge - för att det gamla är minst lika snyggt.
Det finns ju nya sadlar som ser ut som om någon duttat färg på sadel-modellen, men glömt att skugga. Men det finns inga gamla som är sådana

Eva Bunnyland

Ja... Det finns några ridbyxor som jag tycker är jättesnygga men dom är för nybörjare och går att köpa från level 2 :)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.