Chrome Pointer

Flaggan i topp

   Häromdagen kikade jag in i Vinterryttaren eftersom jag hört om en bugg jag tänkte testa. I Star Stable Online buggar jag aldrig och att bugga är emot användarvillkoren, men annat är det ju i de äldre spelen. Då jag ändå var där funderade jag på flaggorna som finns inne i Dietrich-slottet, där spelets slutgiltiga hopptävling går av stapeln, så jag ritade upp flaggan på eget bevåg.
 
 
   Det var ju dock lite svårt att se eftersom originalet var så förbaskat litet... tror ändå att bilden till större delen är korrekt!
 
   Asså ni ser ju hahaha, inte helt lätt att efterlikna!
 


Quinn Catforce

Jag tycker att din flagga är jätte lika som originalet! Superfin! <3

Eva Bunnyland

Väldigt fin! :)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.