Chrome Pointer

Event idag!

   Idag är jag alltså borta hela dagen eftersom det är SSO-event på Inferno Online! Blir en lång dag för mig idag och jag ska precis åka hemifrån för att sätta igång med dagens äventyr.
 
   Återigen, inträde är gratis och datorer finns på plats - man ska alltså inte ha med sig egen dator. Kom förbi för att träffa GM Ylva, Nadine, Lucia, Siri, Marie och Zelda samt Matilda från Star Stable Show! Har hört att det också kan hända att fler från SSO-kontoret dyker upp någon gång under dagen.
 
   Glöm inte att följa Insta-kontot @StarStableOnTheRoad, som just idag kommer skötas av mig och Game Master Ylva!
 
 






Sigrid Winterdotter

Jag kommer vid femtontiden, håll utkik efter en tjej med kort brunt hår och glasögon!

Molly :))

Åhh önskar att jag kunde komma! Men ja...det går inte :(

Vilda Snownight

Jag kommer klockan två :D

Magdalena Starland! Server: Air Star

Esme!!! VAD FICK man i Goodiebagsen!? Jag kunde inte komma så vill gärna veta! :)

Svar: Det var inga goodiebags utan man kunde få merch via en fiskedamm - dock så kom det så otroligt mycket folk så trots att man bara fick en random sak var hann allt ta slut bara på någon timme.
Esmeralda Silverforce

Piper Mizty Mistotter

[00:34]
Hey Esme!
Var bara tvungen att kika in bloggen innan jag skulle spela en stund i följd av sömn. ;)
Jag är nu, efter ca 6h och 50 mil, hemma igen (fem mil utanför sundsvall).
Jag ville bara säga att det var verkligen ett nöje att träffa dig, det värmde djupt i mitt hjärta.
Du gav mig en väldigt god energi som jag har kvar än när jag sriver detta.
Jag blev lite chockad men väldigt glad när du fråga om du "fick" krama mig, men jag gillar kramar, så det var verkligen ett plus! ;)

Har fått för mig nu när jag träffat alla jotvikipedia-admins att jag skulle vilja ta del av det hela, jag med. Jag har mycket dötid då jag är sjukskriver pga. vissa omständigheter (vill du av någon anledning vill veta mer om det så tar vi det privat), så jag sitter mest vid datorn, är ute eller med djuren. Skulle verkligen vara kul, och speciellt givande tror jag. c:

Nu ska jag spela lite med mina norska vänner i klubben på Misty Valley, och leva lite på originalkontot (Mizty), så nu ska jag nog ta och lämna blogger för ikväll. ;)
Du får ha det så bra, kram och godnatt//
Piper Mizty Mistdotter

Svar: Jätteroligt att träffa dig! Vi är fyra Wiki-admins så det kan hända att du inte har träffat vår Sof Diamondnight, men vi andra tre var där! Kasta dig in på Jorvikipedia om du vill, vi tar tacksamt emot alla bidrag :D
Esmeralda Silverforce

Piper Mizty Mistotter

Oj skrev fel, det ska stå:
alla admins utom två.
Kram

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.