Chrome Pointer

Druidiskt

   Penny och Alakazam
 
   Ni som följer SSO Ride Through har väl inte missat att jag nu nått druidträningen. Jag kommer behöva grinda rykte ett tag, och jag kan ju inte spela varje dag heller.
   Sen... vill jag liksom inte riktigt ha det klart heller. Jag gillar druidträningen! De dagar man har lust är den ju riktigt nice. Sen är det ju lite roligare då man får hinderkarusellen och fjärilarna, men ändå. Jag gillar att känna att man gör spännande grejer med druiderna!
 
   Btw så bara kliar det i fingrarna för jag vill skriva massor just nu (det hände MASSOR av smågrejer i gårdagens uppdatering som inte nämndes i nyheterna), men idag ska jag på en fest efter jobbet och i morgon blir det troligen också lång dag... sen är det Inferno Online som gäller på lördag! Kommer bli kaos för min del för jag vet inte vart jag ska haha, ska hämta lite grejer innan jag åker dit så med mitt lokalsinne är det tveksamt om jag ens kommer fram... Jag går ju vilse så lätt att det är ett under att jag kommer fram till bussen varje morgon.






Emma Mousefall

Åhh.. nu blir jag ju jättesugen på att åka till Inferno Online. Tråkigt att jag inte bor i Stockholm :(

Sally Hawklord

Kan du sen visa bilder från Inferno Online? Bor i Finland så det ganska omöjligt att fara dit...

Sigrid Winterdotter

Inferno kommer bli kaos haha. Har suttit jättelänge med mina föräldrar och planerat hur jag ska ta mig dit och hur jag ska ta mig hem och under vilka tider jag ska vara där. Vad har jag gett mig in på?

Quinn Catforce

Jaa vill ha bilder jag också! Bor på andra sidan bottenviken så det är ganska omöjligt för mig att åka dit...
Vad var det för nåt annat som kom i onsdagsupddateringen?

Ida Snowforest

Vi ses på inferno :D

Iris Highgarden

Varför är ALLA aktiviteter på lördagar? Jag som är judiskt och håller sabbaten kan inte komma :-(. Ni som kommer, får iallafall ha kul! ;-)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.