Chrome Pointer

Charmiga bosättningar

   Esme och Pichu
 
   Valedale må vara gammalt, men det är nog den charmigaste byn av alla, tycker jag. Det finns en slags... värme, i den.
 
   Vilken by i spelet tycker ni har mest charm?






Ebba Youngland

Valedale helt klart! Så mysigt med rosor, vattenfall och druider! Sen finns det ju en mysig paddock! Fiffigt att ha dinodalen så nära också. :)

Deborah Turtelhand

Valedale såklart utan tvekan :) Brukar ha mina hästar där över sommaren och sen byta hemstall igen till Silverglad. Plus att det är så mysigt och lugnt i Valedale♡

Cecilia Gladefield

Håller helt med om Valedale, är mysigast utan tvekan! ;P Firgrove tycker jag också är väldigt mysigt ^^ Dock så är Firgrove lite tomt på något vis.
Ska bli spännande att se om/när de uppgraderar grafiken på Valedale och Firgrove. Man längtar till det samtidigt som man är lite nervös då de ställerna har så högt nostalgivärde xD

Vvbb

Valedale ofc!❤️❤️❤️ Rider alltid dit !!

Sandra Northdotter

VD är lätt min favorit av alla stall om man tänker på mysigheten😍

Alva

Valedale! ❤️ Det ör väl snart dags att flytta dit igen, så skön stämning där. Rosor en fin flod och nära till hallowen Woods som jag älskar att ta bilder i. Ligger också nära till en fin paddock

Sigrid Winterdotter

Jarlaheim, lätt!

Antoinette Silverforce

Valedale helt lätt!! Älskar rosorna,de små vita husen,vattenfallet , druiderna och allt! 😍❤️Har länge tänkt på att bo där över sommaren men jag tycker om Vingården för mycket så jag får se hur det blir med det! Men Månskärebyn är så himla söt också! Den har också en jätte söt charm med sina små hus och gator!❤️

Quinn Catforce

Vet inte riktigt, jag bor i fort pinta men det är inte precis så att jag tycker det är charmigast. Moorland är ju mysigt men jag tycker precis som med flera andra ställen (t.ex firgrove (byn).) att det är lite instängt när det är murar runt om, nog för att fort pinta också är så men iallafall.

Quinn Catforce

P.s bor i fort pinta för jag tycker det är ganska så centralt då man kan ta färjorna till fiskebyn, jarlaheim och sydhoven, och så kan man ta transport till andra ställen i silverglade. Gillar dock inte riktigt James...

Tilde Darkstorm

Detta är en väldigt viktig fråga för mig. Hemstallet är en känslig punkt. Man måste liksom trivas i den miljön. Jag bodde lääänge på Steves, de två första åren på sso var Steved gård mitt hem. Men med tiden så började jag få ångest över att bo mitt i smeten. Alla var liksom där då. Jag började undvika hemstallet för att jag inte trivdes, men det var så centralt så jag ville inte flytta. Men tillslut när jag knappt ville spela så böt jag till det enda stället där jag inte fick ångest. Valedale. Jag bodde där i ett och ett halvt år ungefär. Jag trivdes såå bra! Sedan kom Epona med det underbara NHC stallet och jag flyttade direkt, för att jag älskade miljön! Där kommer jag bo i all oändlighet ända tills det kommer en öken. Om det kommer en öken som man kan bo i så flyttat jag direkt så att jag kan leva i min lilla Maze Runner-värld x)

Minna Silverhill

Helt klart Valedale! Bor där och kommer nog alltid att göra det och om jag kunde vara på Jorvik irl så skulle jag bo i Valedale, älskar naturen där så mycket!

Quinn Catforce

Okej nu efter uppdateringen tycker jag absolut att valedale är mysigast! Esme kan du spå in i framtiden eller vad? (Haha)

Svar: Välkommen till Bittertant Esme, Jorviks mest opålitliga spåtant! Uppdateringarna gissas endast på då stjärnorna står i rätt position vart tjugonde år!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.