Chrome Pointer

Bing Bong Bonnie

 
   Har ni sett va, vilken cool errorsida? Okej det är ju inte bra att få error, men att få upp en kul bild under tiden är ju ändå godkänt! I onsdags var det något slags problem med Macinstallationer av spelet och därför fick alla som försökte ladda ner spelet via Mac det här meddelandet.
   Bonnie hatar ju getingar, och bakom henne ser ni - just det - ett getingbo, just för att grejer verkar ha gått dåligt, haha. det ligger ju fjädrar och skruvar överallt, så Bonnie kanske skulle mecka med något och det gick åt skogen?
   På tavlan finns några ekvationer, som Einstens E=mc^2 samt Ptyhagoras sats (som jag otroligt nog lärde mig att använda efter tretton år i skolan, tjoho), men det tog en kort stund innan jag begrep vad siffrorna högst upp på tavlan betyder. Kul detalj! (19 20 1 18        19 20 12 1 2 12 5)
   Lyckas ni knäcka koden?






Alanis Moonstorm

8 5 10!
Hade det där chiffret i en av mina gamla engelskaböcker, Kul, men rätt lätt att lista ut. Speciellt iom att jag älskar sitfferkryss.

Valle

Haha det är ju omöjligt att lista ut! Tycker det är kul att dom gör sådant som ser lite roligt ut, förut var det en tjej med en skift nyckel och en katt tror jag? Haha :")!

Fiona Underland

Nope, det kunde lika bra vara grekiska bokstäver för mig, isället för siffror. Bara helt random siffror för mina ögon. x)

Sigrid Winterdotter

Vad är det??

Rita Rainstar

jomen siffrorna är nummer för bokstäver i alfabetet. Sätter man dit en bokstav för varje nummer så får man ju Star Stable (: inte sådär ruskigt svårt att försöka lista ut ;D

Vivien Fasthill

STAR STABLE tror jag att det står ^^

Ria

Ingen Pythagoras, bara en triangel där alla sidor, hörn och vinklar är namngivna. Bra att ha till cosinussatsen m.m. Pythagoras visas mha en rätvinklig triangel (något har jag tydligen lärt mig av nästan 20 år i skolan...)

signe swordstar

Esme! Du har skrivit "12 1 2" men det ska vara "1 2 12"

Riley Candlestar

Det här inlägget finns med på "Mest gillat"på blogg.se's hemsida! :D
Tänkte att det kunde vara lite kul hehe cx

Harper Bravedotter

Fatta inget förens jag börja läsa kommentarerna!

Sofie Dolphinknight

siffrorna borde stå för Star Stable, eftersom S är 19:de bokstaven i alfabetet, T är 20:nde osv

FISKEN!

Hmm..Tror det står StarStable, men är nt säker cx
Ha en bra dag alla!
Esme, det är så tråkigt att du är borta, men hoppas du har det bra! 😊😂❤️

/Tyra "Fisken" Yellowgirl! 😄

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.