Chrome Pointer

Ännu fler frågor (de tar aldrig slut!)

Från Allison Sunbridge:
Vilken dator spelar du sso på? 
   Jag har en stationär dator som är byggd för mig, och jag har inte en aning om exakt vad som är i den. Dock har jag spelat SSO på massor av olika datorer under åren och jag har aldrig haft något som helst problem med det så länge som jag haft en bra internetuppkoppling.

Kan du spela med Kim någon mer gång?
   Jag kommer inte spela in något tillsammans med andra på min kanal, och jag har inget jättestort intresse av att göra någon video med andra överlag. Om Kim vill ha med mig någon gång - kanske. Men faktum kvarstår att mitt intresse är väldigt lågt.
 
Favoritfärg?
   Gillar grönt och lila!

Favoritdjur förutom häst? 
   Jag gillar både hund och katt, men kan inte välja någon över den andra.
 
Från Linnea:
Vad är den bästa uppdateringen som någonsin skett på sso?
   Får nog säga hästfunktionen. Spelet fick ett mycket bättre syfte och blev "enklare" att spela sedan det kom - nu kan man alltid ha något att göra bara man har en ny häst att levla.
 
Från Astrid Grayfield:
I vilken server tycker du har bäst stämning i globalchatten?
   Jag spelar ju mest på Air Star men vad jag ser händer det typ inget alls i chatten på varken Marshmallow eller Fluffy. Stämningen på Air Star är dock sällan väldigt bra.
 
Tycker du att det är lite dumt att man måste köpa ponny för att göra ett visst uppdrag?
   Ja, det tycker jag. Jag älskar idén med att man behöver speciella hästar för vissa lopp, men man borde ha fått göra klart uppdragskedjan med vilken häst som helst och sedan enbart kunnat göra loppet igen om man hade en ponny.
 
Vilken uppdragsserie tycker du är roligast?
   Huvudstoryn, helt klart! Det är ju mestadels pga den som jag faktiskt spelar.
 
Vilken var den första hästen du köpte i sso? (Förutom starthästen då.)
   Iddy!
 
 
 
Har du någonsin hamnat i bråk på globala?
   Bråk och bråk... om jag ser något jag tycker är fel pga att det är elakt eller bryter mot spelets användarvillkor så säger jag ifrån. Om någon ska dra det vidare är det deras problem.
 
Från Charlotte Masterwater:
Om du skulle byta ut sin starthäst till en annan vilken skulle du välja? 
   Jag vill absolut inte byta ut min Ash! Om jag skulle vara tvungen skulle jag byta till antingen samma färg som Pennys Rapidash eller en vanlig skimmel.

Om du var Esme (Altså på Jorvik i SSO) för en dag, vad skulle du göra? 
   Antagligen skulle jag sitta på hästryggen och himla med ögonen över alla virriga invånare som försöker lura en att göra allt arbete på hela ön åt dem.
 
 

Finns det någon hästfärg du skulle vilja se i spelet? 
   Skimmelskäck, utan en sekunds tvekan! Tror färgen skulle göra sig alldeles fantastiskt på Shire- och Islandshästar. Jag kan personligen tänka mig den på fler raser, men man vet ju att det finns de som blir helt galna om icke-godkända färger hamnar på vissa hästraser, haha...

Om du skulle få välja 3 av dina hästar på SSO att äga IRL, vilka skulle du välja då? 
   Ash, Porthos och Taran. Jag tänker mig att de första tre som ploppar upp i mitt huvud bör vara "rätt"!
 
Från Carla Friendhill:
Skulle du vilja att SSO-teamet gör om det jovialiska varmblodet? Som de har gjort med de engelska fullbloden tex
   Visst vill jag det - jag har skrivit om det t ex HÄR
 
Favoritplats på Jorvik? (inte jorvikstallet)
   Jarlaheim!
 
Från Nellie:
Kan du göra en film på alla Esmes hästar och Pennys? I storleks årdning eller ålder. Även dom på hästön. Och en fråga till. Kan du filma en film på ALLA hästar i hela sso?
   Nej - jag har helt enkelt inget intresse av det! Min YouTube-kanal ser ut på ett visst sätt för att det är just sådana videor jag vill göra, och det är inte värt att jag tvingar mig att göra en video jag egentligen inte alls har lust att göra.
 
 
Från Amanda Rainwood:
Vad ser du mest fram emot i Pokémon Sun and Moon? 
   Just nu är det att se det nya Pokédexet! Jättenyfiken, men liiiite orolig eftersom jag inte varit jätteförtjust i designerna från Gen V och framåt. Hoppas något sanslöst mycket på en BRA häst-Pokémon, Zebstrika was such a letdown.

Vilka Pokémon som saknar Mega Evolution hoppas du ska få det i S&M? (Om det nu kommer fler Megas, man vet ju aldrig, fast oddsen känns ganska överhängande) 
   Lapras till att börja med, sen vore det coolt med Rapidash, Arcanine och Ninetales. Vore också coolt med Kingdra, Empoleon, Torterra, Infernape, Milotic, Staraptor, Mismagius, Archeops (kommer väl aldrig hända haha men vore SÅ grymt)... där har vi min lista :D

Föredrar du physical eller special attackers? 
   Beror på! Brukar inte fokusera så mycket på om det blir Physical eller Special, beror mest på vad min Pokémon kommer ha nytta av med sina stats i åtanke.

Vilket är ditt favoritmove? 
   Aura Sphere! Men jag märker att jag liksom försöker lära flera Pokés både Shadow Ball och Close Combat om det går, hehe...

Vilka är dina topp 3 favoritpokémon? 
   Lucario, Infernape och Lapras!

Är det någon funktion som inte tidigare funnits i pokémonspelet som du skulle vilja ha i S&M? 
   Inte vad jag kan komma på! Jag gillade att kunna skräddarsy sin spelarkaraktär i X&Y så jag hoppas det kommer tillbaka.

All-time favoritstarter? 
   Infernape! Jag älskar att använda alla från Gen I, II och IV, annars är jag väldigt "meh" mot resten.

Har du någonsin sprungit på en shiny pokémon i det fria utan att leta? 
   Det har jag faktiskt! Det känns som att det har hänt två gånger men jag kan bara minnas en liten Budew jag hittade utanför Floaroma Town nån gång då jag sprang runt och kläckte ägg och av misstag hamnade i det höga gräset. CHOCKEN! Jag döpte henne till Precious och hon är nu en asgrym Roserade (y)

Favorit av de legendariska pokémon? 
   Ett av mina första Pokémonminnen är filmen Spell of Unown där jag genast tyckte väldigt mycket om Entei. Jag har aldrig riktigt använt Legendaries (eller jag tror jag spelade igenom Black med en Victini?) så jag har ingen riktig "relation" till någon annan - men jag tror nog ändå det är oavgjort mellan Entei och Lugia.

Favorit av alla nuvarande Megas? 
   Mega Charizard X! Så sjukt cool!


Carla Friendhill

Såg nu att jag stavade fel. Menade de Jorvikisa varmbloden/start hästen. Hoppas du förstod

Juni

Tycker du att det ska komma typ Allicorns till jorvik ;)
Eller att man ska kunna rida utan strumpor och skor alltså barfota?

Esmeralda Westheart

Här kommer frågor!
1: vilken är den sötaste hästen Du har sett i Sso? (Förutom Ash)
2 om du fick vara en av ödesryttarna vem skulle Du vilja vara då?
3 är Du blondin eller Brunet irl?

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.