Chrome Pointer

Andalusiertanke

   Esme och Remus
 
  Tänk den dagen Andalusiern får ett lyft i spelet? Jag tycker det är riktigt coola hästar IRL (jag föredrar Andalusiers över raser som Frieser och Lipizzaner alla dagar i veckan!) och ser verkligen fram emot den dagen de får nya modeller med egna animationer...
 
   Vilken häst vill ni helst ska få en upgrade?






Justine Greennose

Jag vill att Nordsvenskarna ska läggas till med de nya animationerna, mest för att det är min favorithästras både i spelet och i verkligheten :)

Svar: Ååååh känns som att de skulle bli helt magiska med en remake!
Esmeralda Silverforce

Sofie Longberg

Jag tycker också att Andalusien ska få ett lyft i spelet, har låtit bli att köpa den men det kan ju ändras. Egna animeringar till Andalusien vill vi ha!

Emma Mousefall

Jag tycker starthästen, den ser så stel ut när det stegrar

Quinn Catforce

Alla de gamla modellerna! Och vill ha fler manstilar! Och att man kan välja svansen Skillt! Jag gillar inte riktigt andalusier/Frieser/frisisk sporthäst manarna, de är inte riktigt min stil, för långa liksom!

Lilly Silvergarden

100% Arabiskt fullblod! Har en själv och rider aldrig den ... Asså skulle vara så Nice då.. Asså mulen/huvudet på araben ser ut som en anka! ... Lol

Cadence Applenight

Vill att fjordingarna ska få ett lyft! De vore så sjukt mysigt om de blev lite lurvigare och fick mer liv liksom :D <3

Cecilia Gladefield

Fjording, Arab och Akhal teke :D Akhal teken särskilt, hoppas verkligen de uppdaterar den skulle vara så kul att se vad de nu kan göra med den rasen då de verkligen har gått framåt i hästmakeriet ;P

Selma Flowerpaw

Tycker att det skulle vara roligt med ett nytt lyft på araberna, dem är så stela och nosryggen är otroligt överdriven med tanke på att den är så "böjd"

Selma Flowerpaw

Tycker att det skulle vara roligt med ett nytt lyft på araberna, dem är så stela och nosryggen är otroligt överdriven med tanke på att den är så "böjd"

Sally Hawklord

Araben herre gud! Den är så stel och "fyrkantig", skulle vara azum om den fick ett lyft:)

Vilda Snownight

Arab, Andalusier, ponnysarna.

Jag vill ha en ny friser också, fast jag älskar den nuvarande så skulle det vara coolt med en friser med helt nya animationer. <3

Courtney Candlenest

Just nu, helt klart Araberna.

Doris Sleepyburg

Araberna,fjordingarna och andalusiern tror jag just nu :)

Valle

Ja det skulle vara underbart! Tycker manen ser ut som korvar aka dreadlocks... Haha skulle vara kul om dom kunde införa mer strå liknande/luftiga man i spelet. Samt att dom framför musklerna.

Rose Shadowlee

Frisern tycker jag är rätt verklighetstrogen redan, men tanken att den kan vara bättre gör mig exalterad! Men Andalusiern behöver det verkligen!

Deborha Turtlehand

Andalusier, Friser, Fjording, Arab och de gamla ponnyerna.
Tycker alla de hästarna springer rätt stelt och inte ser lika "levande" ut som de nya hästarna. :)

liza fogriad

Enkelt araben är den fulast enligt mig

Juliette Flowerbell

Araben!

Alanis Moonstorm

Achal tekern eller möjligen araben.

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.