Chrome Pointer

WOOOOO hemma!

   Som ni ser på headern är min note med extra info borta och det innebär att jag är hemma igen! Har varit två väldigt långa veckor och det känns mer som att jag varit borta i två månader. Just nu är jag sjukt tagg på att spela Pokémon, just för att Pokémon GO släpptes igår. Det trodde jag verkligen inte då jag skrev inlägget som kom upp i morse - som ni förstår har alla inlägg givetvis varit tidsinställda eftersom jag varit borta och det närmaste en dator jag kommit var då min chef häromdagen väste "du, spring upp till datorn och fixa skärmen", då hon förväntar sig att jag är värsta datorsnillet och ska kunna fixa allt datorrelaterat som någonsin kan tänkas dyka upp, särskilt då bildskärmsinställningarna på hennes dator spunkar ur två gånger i veckan...
   Btw, om någon i Mellansverige söker foderponny/häst i vinter så kan ni hålla koll, för på stället där jag jobbar kommer det hyras ut tre supertrevliga hästar som söker fodervärdar med god ridvana och mycket hästerfarenhet. Det som är gäller en C-ponny (som bär upp ryttare sjukt bra, jag red på henne själv i början av sommaren och jag är rätt lång), en ung D-ponny samt en äldre liten häst. Jag kommer göra lite reklam här för den saken, just för att ni är rätt många som läser och chansen finns ju att någon av er hittar en trevlig hästkompis :D
 
   Nu ska jag börja förbereda för att kunna återgå till normal vardag i morgon, men jag lär dyka upp här snart igen - särskilt då jag hunnit testa Pokémon GO lite närmre!


Quinn Catforce

Låter ju roligt! Själv har jag varit på ridläger mån-fre den här veckan och det var väl ganska okej, inte set roligaste lägret eftersom jag hamnade i nybörjargruppen där de två andra ridit i kanske 1 år och jag i 3! (Jag vet att 3 år inte är då länge men iallafall :( jag KAN iallafall rida jämfört med de andra i min grupp) Så det var jag lite missnöjd över, och när vi hoppade på avslutningen fick jag bara trava över 20 cm kryss!? :( jag kanske skulle fått galoppera men hästen jag red var pigg och svår att lyfta galopp med. Och i onsdags ramlade jag av den största hästen de har där i det stallet, den är nästan lika hög som jag i mankhöjd (jag är 170 cm) och det var inte speciellt bekvämt att trilla ner därifrån! Jag gick och haltade hela onsdagen och torsdagen, fredag-lördag har varit bättre och idag var det igen värre, men jag har iaf kunnat rida! :)
Vet inte varför jag skrev om det där men jag känner mig elak om jag ser att du inte fått någon kommentar på ett inlägg! Jag får jättelätt dåligt samvete och känner mig elak, om jag t.ex släpper in/ut någon av våra katter och jag stänger dörren snabbt så blir jag rädd att någon katt precis ska komma fram och vill komma in och då stänger jag dörren framför nosen på den! Vill inte göra kissekatterna ledsna, fastän jag vet att djur inte tänker som oss människor...
Nu blev det ju en lång kommentar igen, suck, får försöka ändra på det! Förlåt om den blev för lång iallafall och hoppas att du inte kör ut mig från din blogg! Jag gillar verkligen att läsa och skriva!

Sophia Puppyheart

Okej, jag skrev ju en kommentar för ett tag sedan om att jag hade börjat läsa Harry Potter böckerna (vilka jag för övrigt har blivit smått beroende av, drömmer om på nätterna osv. Jag är inne i bok 6 nu) och nu idag skapade jag konto på Pottermore. Det första jag gjorde var såklart att kolla vilket elevhem jag sorterades i, och till min förskräckelse visade sig att jag hamnade i Slytherin. Fick vekligen lite smått panik och trivdes inte alls. Slutade med att jag raderade mitt konto, skapade ett nytt och gjorde om testet. Hamnade denna gång i Gryffindor- mycket bättre. Får dock dåligt samvete nu och vet inte vilket hem jag ska säga att jag är i nu, känns inte som jag har personligheten får något av dom. Borde inte bry mig så mycket egenligen men tänkte att du om någon borde förstå att jag gör det? Är så här varje gång jag hamnar i någon ny fandom, var både så med Twilight och Hunger Games. Är helt hopplös på det sättet haha.
I alla fall, hur tusan ska jag göra nu? Testa om mig igen eller stanna kvar i Gryffindor? Får liksom dåligt samvete om jag stannar kvar för ja "flydde" från Slytherin men vill liksom inte tillhöra dom. Tror jag gör om testet igen..

Om du hör om det finns anläggningar för avvänjning av fandoms får du gärna höra av dig, känns dom jag kan behöva det. :))

Sophia Puppyheart

Nu gjorde jag om testet och hamnade i Gryffindor igen, ska jag tolka det som att jag inte behöver göra om testet? Känns fortfarande som jag skulle passa bättre i Ravenclaw eller Hufflepuff men nu har jag ju hamnat i Gryffindor två gånger på rad? Gör väl en höna av en fjäder som vanligt men tar det här lite för seriöst haha

Sophia Puppyheart

Nu gjorde jag om testet och hamnade i Gryffindor igen, ska jag tolka det som att jag inte behöver göra om testet ännu en gång? Känns fortfarande som jag skulle passa bättre i Ravenclaw eller Hufflepuff men nu har jag ju hamnat i Gryffindor två gånger på rad? Gör väl en för stor grej av det som vanligt men tar det här lite för seriöst hehe

Astrid Wintervalley

Hej!
Är någon av ponnysarna som ska hyras ut lite inkörda på dressyr? Jag är intresserad och om möjligenheten finns så ska jag höra med mina föräldrar.
Kram Astrid

Svar: Jorå, i synnerhet D-ponnyn är väldigt trevlig i dressyren. Otroligt fin och snäll ponny (har ridit själv på'n några gånger), som dock är lite tuff på vintrarna!
Esmeralda Silverforce

Eva Bunnyland

Jag kommer inte spela Pokémon GO, fast det verkar roligt :) Fast jag har hört att man kan bli typ besatt av det så man kan gå in på olämpliga ställen och leta efter Pokémons. Men det händer ju inte med alla, man kan ju vara försiktig :)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.