Chrome Pointer

Tillbaka upp igen?

   Jag har mått rätt dåligt sen jag kom hem från min semester. Mentalt då, och då har det ju blivit lite så att jag inte har haft ork att ta tag i saker, kreativiteten är helt borta och man vill inte riktigt göra någonting alls. Just nu känns det som att det börjar vända igen och jag är på väg tillbaka åt "rätt" håll. Det är väldigt skönt.
 
 
   Jag var ute och letade efter SSO-grejer i olika butiker idag igen, men inte en enda av de butiker jag kunde tänka mig i centrala Stockholm hade något av det. Gah, så synd! Det blev alltså en Pokémonjakt istället. Hela min omgivning är besatt av Pokémon just nu och typ hälften av mina kollegor går ut tillsammans i lämmeltåg på lunchrasterna för att jaga Pokémon... det roliga är också att spelet samlar alla typer av människor i alla åldrar! Våra inre nördar kanaliseras på ett bra sätt.
 
   Att min inspiration är på väg upp igen bevisades av den här som jag har petat på sedan jag kom hem idag. Den är förstås baserad på officiellt artwork, eftersom jag har otroligt svårt att vara originell.
 
   Det här ska vara en del i ett större verk som just nu bara existerar i mitt huvud - vi får dock se hur det går med den saken, men det vore kul att få ordning på!


Meja Crazyrock

Den var superfin! Var roligt att höra att du har börjat få tillbaka kreativiteten. Vi älskar dig och dina videos och edits!

Rebecca och Daisy

Sjukt snygg bild! Roligt och höra att du är påväg åt "rätt håll" igen! Vi är så glada att vi hittade denna blogg! Otroligt bra skriven och fina bilder! :) Hur gammal är du btw?

Sally Hawklord

That redigering is wonderful I hope you know that*.*

Victoria

Skönt att höra att du är på väg åt rätt håll igen och jag hoppas verkligen att videoserien inte är för stor press.

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.