Chrome Pointer

Tick-tock-tick-tock

 
   Har ni tänkt på att klockan i Silverglades klocktorn samt klockan i klubbhuset faktiskt går rätt? Jag tycker det är en kul detalj. Skulle gärna se fler klocktorn i framtiden - jag gillar klockor ^^ (Vi klarar oss dock säkert utan galna klockmakare, räcker gott och väl med Bonny!)


Valle

Älskar klocktornet, mest för att man kan få gå in samt mystiken som härjar där inne. Aldrig märkt att klockorna går rätt, lite roligt dock. Men jag som är så dålig på att hålla koll på klockan när jag spelar, så hade jag verkligen uppskattat mer klockor :)!

Sigrid Winterdotter

Jag älskar musiken i klocktornet! Och så kan man hålla klockan med hjälp av championaten - om man kan tiderna förstås.

Alanis Moonstorm

Förutom när den buggar dvs. Händer mina vänner ibland.

Svar: Haha oj, jag har aldrig märkt det själv!
Esmeralda Silverforce

Frida Silverfield

Jag tycker att det är en jättekul detalj! Jag använder mig ofta av klockan i klubbhuset då vi har möten för att hålla koll på tiden :D

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.