Chrome Pointer

This is Jorvik

 
 
   Star Stable har en grym kampanj ute nu - man ska hitta "sitt" Jorvik och posta det med hashtaggen #ThisIsJorvik på Instagram. Alltså, om man har miljöer runt om sig som man tycker påminner om Jorvik ska man posta bilder på det. Superenkelt och superroligt! Reklamen ovan tycker jag är fantastisk, så mysigt att äntligen ha en reklam med riktiga hästar och slottet och ballongerna är överraskande men passar så bra!
 
   Samtidigt finns nu två videor taggade #ThisIsJorvik på SSO's YouTube. Vad jag har förstått är det reklamer som har sänts i USA, men det ser verkligen fantastiskt ut! Okej nu kanske inte tjejerna är fantastiska ryttare, men det är ytterst sällan skådespelare faktiskt rider bra, särskilt på den här nivån. Ju större SSO blir, desto högre kvalité kommer det bli på reklamerna och med tanke på att sjukt många har klagat på ryttarnas ridning i videornas kommentarer är jag rätt säker på att SSO kommer tänka mer på det i framtiden.
 
 
 
 
 
   Personligen har jag nog inget riktigt "Jorvik-ställe" som jag känner till, däremot har jag ju en Ash IRL! Eller har och har, det är en liten knäpp illbatting till ponny som ägs av min chef, men färgen och kroppsformen är ju rätt x) Red den ponnyn under förra veckan och fick höra att vi tydligen slog världsrekord (eller åtminstone gårdsrekord) i 40m, då vi skulle galoppera på volt men illbattingen fick tokspel och jag fick bara hänga kvar i yttertygeln och sikta rätt in i närmaste trygga hästrumpa för att få stopp på fartdåren. Så kan det också gå! x) (I övrigt skötte sig skrället rätt bra, om han bara kunde sluta hyperventilera så fort som han står först i ledet och väntar på att få göra en övning i ridhuset!)






Dakota Hawkdawn

Esme, är det du som har gjort denna?

Svar: Självklart inte, deras reklamer är troligen gjorda av folk som verkligen vet vad de håller på med!
Esmeralda Silverforce

lisa

uuuuuuh kan bara tänka på hur ryttarna sliter och drar i dom stackars hästarna... är verkligen hästskadad haha

Matilda Southtree

... Ja de är "ganska" usla ryttare
Jag hade nog bara gått till närmsta stall och försökt hitta några bra ryttare och fina hästar ;)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.