Chrome Pointer

Söker ni häst till vintern?

   Intresserad av foderhäst? Om någon av följande pållar är intressanta kan ni kika in HÄR! Alla tre finns i Sörmland.

 

UTHYRES:

Melker f. 2010

Melker är en rödskäckad D-ponny som söker fodervärd från 20/8 2016 till 1/6 2017.
Melker är en positiv, personlig och utvecklingsbar ponny med fint steg. Vi söker dig med erfarenhet och god ridförmåga som kan erbjuda ett hem med god hästhållning där en vuxen ansvarar över hästens välmående. Provridning kan ske under sommaren.

 

Nova f. 2005

Nova är en pigg C-ponny som söker fodervärd från 20/8 2016 till 1/6 2017. Hon är mycket snäll men kräver en rutinerad/duktig ryttare. Hon är en trygg och säker ponny på alla vis utan olater. Har tävlat mycket och presterat väl i lättare klasser och är väldigt lätt att lasta. Vi önskar ett hem där en vuxen ansvarar över uppstallning och ridning. Provridning kan ske under sommaren.

 

UTLÅNAS:

Malle f. 1995

Vår Gentleman Malle är en stor Connemaravalack (ca 155 cm) som söker fodervärd från 20/8 2016 till 1/6 2017. Malle är snäll och trevlig i all hantering men kan ej gå med andra hästar i hagen och måste gå själv. Det går dock bra att ha honom bredvid andra hästar i stallet. Vi söker en liten vuxen ryttare som vill erbjuda Malle ett hem med ridturer i skog och på ridbana samt mycket mat och kärlek. På grund av hans ålder ska han inte hopptränas. Han går i en trevlig form och kan gärna tränas lite i dressyr. Provridning kan ske under sommaren.Doris Dogforest

Melker var så söt (faller lätt för skäckar...hehe)😍

Svar: Han är jättegullig! Charmig också, de flesta tenderar att falla för honom!
Esmeralda Silverforce

Julia

Jag har varit intresserad utav en foderhäst från nybygget tidigare och gör det troligen i verk iår. Men tänkte kolla om det är något maximumgräns på hästarna gällande vikten? :)

Svar: Skulle tippa på max 65 på de större och kanske 55-60 på c-ponnyn! Dock bär hon upp ryttare grymt bra och även jag som är rätt lång kan rida henne utan att det känns konstigt.
Esmeralda Silverforce

Ebba Youngland

ÅH, NOVA ÄR PERFEKT FÖR MIN KOMPIIIIIS

Lily

Hehe jag är typ 1,55 😂😂

Emilia Southlake

Haha, har varit på ridläger på nybygget 2 gånger, red Malle en av gångerna :D

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.