Chrome Pointer

Sisådär!

   Hela morgonen höll jag på att krypa ur skinnet i väntan på att min familj skulle ta pick och pack och åka tvärs över landet på semester - och ÄNTLIGEN har jag fått vara själv! Det innebär att jag har fått något sjukt mycket gjort, inte bara då det kommer till videoinspelningar utan också massa andra saker. Jag är superintrovert och klarar inte av att alltid omges av andra människor, oavsett hur mycket jag tycker om dem, så jag är inte riktigt funktionerande som människa om jag inte får min ensamtid ibland!
 
   Jag har spelat in hela Harry Potter & Fången från Azkaban nu - fy farao vad roligt det var! Egentligen vill jag bara fortsätta direkt med nästa spel i serien, men då hela det spelet är komplett på min YouTube-kanal kommer jag fortsätta med PennyGirl, så att spelet blir färdigt. Det är två episoder kvar, och därmed två helt magiska miljöer att titta närmare på!
   Nu ska jag börja rendera ut några av dagens videor så att jag kan bli av med Frapsfiler som tar mycket plats, och samtidigt ska jag fortsätta med ett redigeringsprojekt som jag har suttit fast med i evigheter (känns det som!). Jag fastnar sällan med redigeringar, utan jag påbörjar projektet och är klar på väldigt kort tid (oftast mellan 2 timmar upp till en vecka, om jag nu är oinspirerad), men den här har jag nog haft i loopen i över en månad vid det här laget...
 
   I övrigt laddar jag till i morgon, då jag har min sista dag på jobbet på två veckor, för sen drar jag på semester! Alltid lite nervöst att dra iväg för jag har svårt att bryta mönster och vanor, men det här ska bli jättekul :D
 
   Nu då jag har haft en rätt lång vila från PennyGirl ska det bli riktigt kul att ta itu med det igen! Jag tror också att ni kommer uppskatta de tävlingar som finns i Episod 3 av spelet - de är lite knepiga, men det är ett riktigt kul koncept på dem!


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.