Chrome Pointer

Sherlock Holmes-spel?

   Häromdagen satt jag och rotade igenom CDON.com's urval av PC-spel för att se om det fanns något kul på g. (I ärlighetens namn letade jag efter hästspel, men den marknaden verkar vara helt utdöd bortsett från SSO.) Det roligaste jag hittade var Sherlock Holmes: The Devil's Daughter och eftersom jag var lite nyfiken så sökte jag upp det på YouTube för att se lite mer. Spelet såg fantastiskt ut och verkar till stor del handla om att själv få observera på brottsplatser (jag hoppade igenom ett antal filmer för att inte se för mycket, om jag nu ville köpa det), och jag känner mig lite tagg på att faktiskt testa det då det kommer till Sverige. Recensionerna av spelet går isär och är inte överdrivet positiva, men av det jag sett så känns det som att jag skulle gilla spelet!
 
   Dock är frågan följande: Har någon av er spelat de tidigare spelen i spelserien Adventures of Sherlock Holmes och rekommenderar ni att man testar något av dem?
 
 
 
   Nu är det ju typ mitt i sommaren och jag är inte sådär astaggad till dagens uppdatering - det brukar aldrig vara direkt superkul mitt under semestertiderna. Aja, jag kämpar vidare med mitt Pokémon GO medan jag väntar på bättre tider ;)


Valle

Komihåg att du frågade om tips på serier för ett bra tag sedan, och jag har hittat ett par som jag verkligen varmt rekommenderar!
Poldark - fantastisk, nya säsonger påväg
Outlander- Kan inte beskrivas med ord
Kom på detta nu när jag såg Sherlock Holmes, som jag inte har sett ännu. Något du skulle kunna rekommendera? Har inte riktigt förstått vad serien går ut på.

eline dragonsluck

Esme om du inte redan har alicia online så ksk du skulle testa det, är absolut inte lika bra som sso men värt att testa ;) ( det är ett hästspel asså )

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.