Chrome Pointer

Sen morgon!

   Jag ska försöka färdigställa den senaste redigeringen idag, och jag har lite videor som ska renderas ut också. Tänkte att det är lika bra att rendera ut hela PennyGirl (Episod 3 då - har inte börjat med den sista episoden än) och bara schemalägga avsnitten, så är det helt ur världen.
 
   Nu ska jag däremot ut och handla och då passar jag på att spela Pokémon GO. Både min mamma och min chef på hästgården där jag jobbar sporadiskt har retat mig över spelet, men efter att jag upptäckt att det finns rätt många på mitt jobb som skaffat spelet OCH spelat långt mycket mer än jag känner jag mig rätt lugn över det, haha. För en gångs skull är det jag som är low-key nörden, haha!
  I morgon ska jag ut med bästaste Siri och jaga Pokémon inne i Stockholm, ska bli askul! Mitt mål just idag är att gå upp i level 16 (har bara tretusen xp kvar), annars vill jag bara hitta nya Pokémon. Och när släpps Johtos Pokédex egentligen? Jag längtar efter en Togepi... (Jag har btw fångat 67 och sett 71. Alla som jag inte har fångat är såna som rymt från mig då jag försökt fånga dem - Cubone, Tentacruel, Jigglypuff och Dagonair. Jag var SÅ sur då Jigglypuff och Dragonair stack iväg! Tack ocks lov har jag iaf en Dratini nu...)
 
   I brist på annat för stunden har ni här dagens avsnitt av Harry Potter! Det finns inte så mycket att göra på entréplan och därmed är avsnittet kortare än fem minuter - men har ni sett det häftiga hemliga området som funnits rakt framför näsan på en hela tiden?
 


Filippa Candlepie

Fun fact, att idag så har jag läst och följt din blogg i exakt ett år! :D <3

Svar: Men oj! :D
Esmeralda Silverforce

Amedea

Fick en DRATINI ur ett ägg på TIO kilometer :/ D:<

Svar: Men det är ju ASBRA! De är svåra att hitta och om du får nog många kan du ju få en Dragonite!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.