Chrome Pointer

Så snabbt man kan tappa sugen

   Det är så lätt att känna sig nedtryckt om en och samma person är på en om och om och om igen. Senaste månaderna är det en viss spelare på SSO som trycker ner mig så fort som jag ger ett pip ifrån mig i chatten, och jag har låtit bli att prata om det för att jag känner att jag ska försöka stå över det och inte sjunka ner till samma nivå. Men det går liksom bara till en viss gräns.
   Man får liksom lite ont i magen bara man ser ett namn i chatten. Man vet att man inte kan skriva något alls utan att genast få pikar och sura kommentarer och en massa "neeeeeej inte hon". Och där inser man ännu mer hur viktigt det är med att ha Moderatorer i det här spelet, Moderatorer som hjälper spelare att ha en trygg onlinemiljö. Jag kan där också tycka det är lite intressant att just de som är negativa till att det finns Moderatorer i spelet - det är sådana vars namn man känner igen på ett negativt sätt, för att de inte är så snälla mot sina medspelare.
 
   Internetmobbning är verkligen svinjobbigt. Och det är så vidrigt att jagas bort från något man verkligen tycker om på grund av något enstaka rötägg som gör en så otroligt illa till mods.






Zoe Pineson

Så tråkigt att du behöver känna så och att någon än har hjärtat att bara trycka ner någon. Stay Strong ≤3

Daniela Silvergarden

Bry dig inte om dem som försöker trycka ner dig Esme <3

Johanna Lightstone

Helt på din sida. Ingen har rätten till att trycka ned någon annan så att den personen känner sig kränkt. Moderatorerna sätter gränser för att hålla sso tryggt och harmoniskt. Vissa personer har inte förståndet att respektera det.

Personen som kränker kan ju säkert vara avundsjuk eller må dåligt.

Sof

Usch, fy för såna personer! Folk glömmer ofta bort att även "kända" eller offentliga personer har känslor och tycker att det är helt okej att trycka ner och kasta hat på dessa personer. Tycker att det är helt hemskt hur folk beter sig och tänker, men du ska veta att vi alltid kommer stå på din sida <33

Zsuzsanna Silverrock

Något riktigt läskigt med detta är att dom flesta är vuxna, och det skrämmer mig riktigt mycket. Att min inte då lärt sig hur man ska bete sig.

Och Esme, du är mycket starkare en denna/dessa personerna.

Kram på dig <3

signe swordstar

Så är det för mig irl :(

Simone Liondaughter

Nä fy f**!!!Ursökta mitt usla språk men där går gränsen!Vet att någon på sso sv på Facebook skrev ett inlägg om detta men inte visste jag att det var såhär illa!Ny blir jah förbannad för jag tål inte mobbing på något sätt!!!Jag själv har varit utsatt för det och Esme bara bry dig inte om denna idioten för vi älskar dig för den du är och lyssnar alltid på vad du har att säga.Nu får moderatorerna ta rejäla tag och stänga av folk för detta är inte OK!

Cecilia Gladefield

Detta är inte okej. Mobbning är aldrig okej. Du har lika mycket rätt till spelet som alla andra. Du ska inte alls behöva känna dig förföjd och påhoppad. Super trist att sådant här händer. Denna person behöver verkligen bli avstängd så att hen lär sig att det är oacceptabelt att bete sig sådär. Hoppas att det löser sig! Styrkekramar!<3

Anna Skylee

Så tråkigt att det finns sådana personer som hoppar på andra. Det är inte okej och det borde inte finnas sådant överhuvudtaget. Bry dig inte om vad den här personen säger om dig. Hoppas det löser sig! Kram på dig! <3

Ylva Moonwright

Kärlek och styrka till dig Esme!! ❤ Hoppas du vet att jag finns om du behöver nån att ventilera med!

Hoppas folk snart förstår att moderatorerna finns till för att hjälpa och inte kaxar upp sig och surar tillbaka. Anmäl personen som är elak till support så kan de säkert hjälpa dig! Cybermobbning är det värsta som finns och så svår att bekämpa då man kan vara så otroligt anonym. Hejja dig sötnos! Du vet att du är starkare, och att hela Team Jorvikipedia står bakom dig om nått händer!

Sigrid Winterdotter

Var lite nedtryckt av en (vuxen!) spelare, så vi skrev till support och berättade allt. Och Esme, du ska verkligen inte låta dig tryckas ner!

Quinn Catforce

Nej usch och fy hur folk kan bete sig!😖 Hoppas det ordnar sig! Du är bäst! Glöm inte att du har oss din sida!

Abigail (Abi) Gladecamp

Det dom vill är just att du ska må dåligt. Det är så himla konstigt! Att dom vill andra andra människor ska bli ledsna osv😡 Försök att inte bry dig om dom och kom ihåg att det finns jättemånga människor som gillar dig och det du gör💕 Jag vet att det är svårt att inte ta åt sig när människor säger dumma saker men försök💕 Älskar dig Esme!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.