Chrome Pointer

Ridtäcken

   Som ni kanske kunde lista ut sist jag skrev om det, så är jag inte överförtjust vid tanken på grimmor till SSO. Något som jag däremot skulle älska att ha är ridtäcken!
 
   Dels är det en snygg grej - dels tänker jag att det skulle vara en grym bonus för icke-köldtåliga hästar i Dinodalen. Tänk att ha på ett täcke och därmed kunna röra sig lite fortare inne i kylan? Vore asgrymt! I och med det kanske ett sånt här täcke skulle vara lite dyrare, men det vore coolt.
   Annars skulle jag nog överleva att ha ridtäcken även utan bonus - men jag skulle tycka att just ridtäcken var bättre än riktiga täcken, eftersom man ändå mest rider runt med sadel på.
 
   En två år gammal bild på Esme och Tinkern Corinne, med reflex på täcket
 
    Redigering från samma tidsperiod - här med klubbkamraten Siri
 
 
   Redigeringen jag gjorde strax innan Dinodalen öppnade
 
   Drömma kan man ju alltid, och medan alla andra önskar täcken önskar jag sådana här ;)


Quinn Catforce

Jag vill ha all möjlig utrustning till hästen! Och ryttaren tänk om man kunde ha säkerhetsväst!

Tyra Yellowgirl

Jaa! Tänk så mysigt att rida runt i ett ridtäcke :D <3

April Goldfall

Jag skulle lätt välja ridtäcken över vanliga täcken, kan inte komma på någon gång jag skulle ha användning för ett vanligt täcke. Ridtäcke som ger bonus till icke köldtåliga hästar i dinodalen vore toppen *-*

Rebecca och Daisy

Dedär med ridtecken för icke köldtåliga hästar i dinodalen var en jätte bra idee! :) Plus att jag tycker de skulle se otroligt fint ut på hästen! ;)

Kendra Mouselee

Har också tänkt på ridtäcken som kunde hjälpa icke köldtåliga hästar i dinodalen, det hade varit en så himla smart sak! Sen om det nu skulle komma sådana täcken och dessa kommer utan bonus så skulle jag uppskatta dem bara för myskänslans skull!

Vilda Snownight

Jag vågar säga att den redigeringen är min favorit av alla dina fantastiska verk. <3

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.