Chrome Pointer

Reeeeeegn

   Fastnade i århundradets regnstorm på vägen hem idag så jag gick aldrig för att leta efter pennskrin med SSO-tryck. Jag har två möjliga butiker kvar som jag funderar på, så det ska jag försöka ta i morgon!
 
   Jag kände mig lite allmänt ointresserad av allt då jag kom hem efter jobbet så jag vandrade ut igen (nu då det slutat regna) och letade Pokémon. Otroligt dålig runda, men jag lyckades åtminstone utveckla både en Flareon och en Kakuna. Dessutom nådde jag nu level 14!
 
   Jag ska väl peta i mig lite mat, sen ska jag fortsätta med rykten på SSO och spela in ett eller två avsnitt av PennyGirl Episod 3. Igår satt jag med det och fick ihop två avsnitt på sammanlagt en timme - spelet är verkligen längre än man tror, haha. Aja, även fast manuset i spelet inte ens är korrekturläst (vilket ni får höra mer om i framtiden) så är Episod 3 rolig, särskilt för sin tävlingsgren som påminner lite om Working Equitation. Dessutom är det ju i Episod 3 som den magiskt vackra stranden dyker upp!
 
 


Mary Monsterheart

Hej! Jag också PennyGirl spelen men har inte lyckats få igång dem. Jag klickar på mitt konto och skriver in mitt medlemmsnummer och kontrollsiffror men min klubbkod funkar inte. Hade du också det problemet eller funkade det direkt? <3

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.