Chrome Pointer

Puh, så skönt!

   Jag har haft lite ångest över min YouTube-kanal på sistone för jag försöker ordna videor, det går aldrig som jag tänkt mig, jag får aldrig chansen att få sitta hemma själv (vi har pappersväggar hemma så jag totalvägrar att spela in något då någon annan är här - jag kan inte ens prata i telefon hemma, tycker det är så jobbigt att alla andra hör allt man säger), då jag lyckas kasta upp något alls finns det alltid de som genast vill ha andra videor osv. Jag har under veckan suttit tidigt på morgonen innan jobbet och spelat in nytt material, vilket inte blir bra eftersom jag är stressad - men nu på eftermiddagen har jag äntligen fått vara ensam hemma och har kunnat spela in videor igen. Fem stycken har det blivit, jätteskönt! Det innebär att jag kommer kunne få upp åtminstone två i veckan under min nästa semesterperiod.
 
   Jag har också gått igenom mitt utkast och herregud vad mycket fina inläggsidéer som låg där! Jag har haft ett sug efter att skriva i flera veckor så de senaste dagarna har jag skrivit så det brinner om fingrarna, haha. Det är så himla roligt att skriva! Och att läsa för den delen. Hallå alla ni som skriver fanfics om SSO eller Jorvik överlag, kan ni inte länka till det ni har skrivit i en kommentar så att jag enkelt kan hitta det och få läsa? Jag har efterlyst lite i veckan men bara fått en länk, haha x)
 
   Nu ska jag börja rendera ut videor, så kanske jag hinner rendera ut allt jag behöver innan helgen är slut. Esme Silverforce, alltid redo! (y)
 
   PennyGirl-spelet


Filippa Candlepie

Jag håller på att skapa ett konto på Ao3 (hmm... blev det där fel förkortning tro?), men jag är lite lost där så vi får väl se hur det går, haha. Om jag lyckas så har jag en ssofanfiction som jag håller på att skriva just nu, kan länka till dne då jag har kommit igång! :)
Annars så finns jag på wattpad, men där har jag inget ssorelaterat än sålänge iaf.

Potterborn

Gerre min Hud! Vilden fin header du har gjort! Snyggt jobb! :D

Svar: Tack!
Esmeralda Silverforce

Hedvig Highcamp

Vad betyder när du skriver (y)? Haha har tänkt på det ett tag och nu hoppas jag att jag får reda på det :D

Svar: (y) = tumme upp! Om du skriver (y) i t ex chatten på Facebook är det kortkommandot för tumme upp :)
Esmeralda Silverforce

Lucy Macwright

Sjukt snygg blev designen! Åzååååm

Lovisa Westforest

Jag påbörjade en sso-fanfic för länge sedan och hann lägga ut två delar på issuu.com samt min nu mera halvt nedlagda blogg, dock är de borttagna från issuu (inläggen är kvar på bloggen men jag tror inte dem går att läsa??). Men jag håller på att skriva om och förbättra dem lite så jag hoppas att få upp de första delarna snart, hojtar till när det händer!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.