Chrome Pointer

Om ni nu vill läsa...

   Jag har ju skaffat mig ett konto på AO3 och kommer alltså inte posta mer av mitt skrivande på FanFiction.net, just för att AO3 är sjukt mycket enklare att använda. Jag har rätt nyligen postat några texter där som jag inte har visat någon annanstans (samt några lite äldre texter som några av er redan har läst), så om ni nu är intresserade av att läsa om bland annat hur Esme Silverforce av misstag råkade slå en stackars G.E.D.-praktikant i huvudet med en sopkvast eller hur hon blev utskälld av ett spöke så kan ni klicka HÄR!
 
   Utdrag från Spöket i Vinkällaren:
   "Spöken? I vinkällaren? Mycket hade man ju hört men jag tvivlade starkt på att ett spöke skulle hålla till just där. Vem sjutton hemsöker en vinkällare på en ö där ingen dricker alkohol? Allt vin går ju på export tillbaka till fastlandet. Men vem vet, det kunde väl lika gärna vara en turist som blivit förbaskad på en dålig årgång och återvänt för att spöka efter sin död."
 
   Utdrag från Du kan va ett spöke:
   "Du inser väl att du är ett spöke?"
   "DU KAN VARA ETT SPÖKE!"
   För att vara död skrek han väldigt högt.
 
   Utdrag från Resan till Dinosauriens Gömda Dal:
   Så fort som marken började plana ut satte Ash av i en fjädrande trav och jag stod kvar i fältsits, utan att hålla i tyglarna och lät honom ånga på mot passet. Först då han lite hingstigt lät bakdelen skjuta iväg och höjde upp huvudet för att titta på något i berget grep jag tag i tyglarna igen för att återfå lite kontroll - och då såg jag det.
   Elizabeth hade haft rätt; snön var bortsmält. En tunn stig slingrade sig in mellan höga bergväggar av hård, blåskimrande is.
   "Wow", andades jag och satte mig tillbaka i sadeln. "Hade du trott det här, Ash?"
 
   Utdrag från Det gröna vattenfallet:
   "Så typiskt", sade Hilly med händerna på höfterna. "Här har man Jorviks vackraste, lugnaste by, sen kommer Esme Silverforce på besök och då, då ändrar vatten färg och jorden rämnar och träden faller..."
   "Säg inte för mycket", sade jag tillbaka - bara halvt på skämt.
 
 


Anonym

Jag som (tyvärr) är riktigt dålig på att läsa i uppdragen, uppskattar detta riktigt mycket! Tycker det är så kul att teamet lägger ner så mycket tid på att göra texterna så fantasifulla och spännande!

Svar: Hahaha de är väl bättre i originalversionen, men det är kul att vrida och vända på saker ibland!
Esmeralda Silverforce

Valle

Av någon konstig anledning så gjorde blogg.se att mitt namn och min länk togs bort automatiskt? Konstigt..

Alanis Moonstorm

"DU KAN VARA ETT SPÖKE!" ahahaha det skulle kunnat varit jag. Måste göra mig tid att läsa någon gång!

Vilda Snownight

Wow, har läst några av dem och jag kan bara säga att jag älskar dem! :D Roliga och välskrivna.

Svar: Tack så mycket!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.