Chrome Pointer

Nurå!

   Nu har jag tidsinställt HP-videor till två dagar i veckan fram tills att vi är framme vid den sista episoden, vilket är episod 24. Skönt att slippa tänka på't, men samtidigt synd att det är över eftersom spelet är så himla mysigt och roligt! Nu har jag kastat mig in i PennyGirl igen och mitt mål är att innan nästa söndag ha hunnit spela in båda de två sista episoderna helt och hållet (mest för att jag kan spela PennyGirl även på kvällstid, vilket ajg inte kan med SSO - det blir för mörkt). Då är jag klar till familjen är hemma från sin semester igen och då har jag gott om tid på mig att bunkra upp med annat.
 
   Här har ni iaf gårdagens avsnitt! De hemliga områdena i slottet är hur roliga som helst att utforska.
 


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.