Chrome Pointer

Nerdy Nummies

   Om jag säger att jag är en nörd så är det väl ingen som är det minsta förvånad, och då kan jag fortsätta med att jag under snart fyra år har följt en YouTube-kanal där det inte bara lagas kakor och godis - det lagas kakor och godis med teman från film, böcker och spel. Hur härligt är inte det här? Har ett hopp om att kanske något med Star Stable görs här, Ro (som driver kanalen) tar emot tips via kommentarer och det har kanske hänt en eller två gånger att man frågat om SSO vore intressant... x)
 
   Btw är det så himla kul då det går bra för YouTubers man följt länge! För den här tjejen öppnas himlens portar och hon gör en massa sjukt roliga samarbeten numera och har nyligen också fått släppa sin första kokbok. Superhäftigt!
 
 
 
 
 
 


Emma Shortroad

Älskar Rosanna Pansino's videos!
Följer henne på Youtube, Instagram, facebook och till och med Snapchat!

Har följt henne i ungefär 4 år själv och det är så roligt att se allt hon bakar! :D

Doris Dogforest

Kan du lägg ut det ifall det kommer en kaka inspirerad av SSO?? Snälla❤️❤️

Svar: Jorå!
Esmeralda Silverforce

Courtney Candlenest

Åh, har följt hennes kanal i några få år nu och blir alltid lika imponerad varje gång hon bakar något nytt.

Något som jag aldrig glömmer är när hon gjorde en kaka helt efterliknat ett Schackspel, helt sjukt.

:D

Zsuzsanna Silverrock

Esme, har du hört talas om Pokemon go?! Tänkte på dig såfort jag hörde talas om det då jag vet vilken pokemon nörd du är haha.

Men vore roligt ifall du berättade vad du tycker om spelet ifall du ska testa ;D <3

Svar: Jag skrev om spelet två-tre gånger innan det släpptes i Sverige, första gången då den första trailern släpptes för ett bra tag sedan ^^
Esmeralda Silverforce

signe swordstar

Jag följer också henne!!! Hon är bäst!!

Ida Snowforest

Har följt Rosanna sen jag var 8-9 år (2012-2013) och älskar fortfarande att titta på hennes videos, hon sprider sån glädje <3

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.