Chrome Pointer

Mysteriet med May

   Rätt många har upptäckt att May ett tag har stått på några lådor där nere i Moorland, och många har undrat om det är för att det är nya uppdrag på g. Efter att ha sett den här videon tror jag inte det - jag tror att spelets start har gjorts om för att nya spelare ska kunna hitta May. Jag har sett massvis av Let's Play's av SSO och typ 95% av alla jag sett har haft STORA problem med att hitta May. Nu är det däremot en kort cutscene som till och med visar vart May finns, vilket är mycket snyggare än det var förr!
   Sen är det ju möjligt att May ska få nya uppdrag också, blir spännande att se om något mer händer med henne nu!
 
   Klippet nedan visar hur det ser ut, det är dock rätt laggigt!
 


Quinn Catforce

Min kompis sa att May står på lådorna för att det varit en bugg som gjorde att hon flög i luften som inte gått att fixa så de lag dit lådorna under henne istället?! Vet inte om det stämmer men det låter troligt? Självklart kan det vara andra anledningar också!? Inte vet jag!

Svar: Jag har aldrig sett May flyga i luften, men jag tror inte de skullle ha gjort om början på spelet pga hon var upphöjd i luften...
Esmeralda Silverforce

Assen

Hej! Vet att jag komenterar lite sent men jag jag började spela( Efeter julen 2015) Så visade de ju redan då var may stod men hon stod inte på lådorna då förstoss...men de zoomade in så att man så var may stod då också om du fattar vad jag menar att de zoomade in samma som här i videoklippet,när jag började spela men som sagt inte på lådor men vet ju ej...
Sry för att komentaren kommer sent ;(

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.