Chrome Pointer

My Horse And Me

 
   My Horse And Me


Quinn Catforce

Jag har också det där spelet men det är till WII och jättesvårt att styra dånande rider! Skulle säkert vara roligare på datorn!

Quinn Catforce

Då- inte dånande!

Alexandra Goldnose

Esme, är så avis på din blogg haha - perfektion alltså! <3

Valle

Ge mig dom hindren till ridhuset så kommer jag spricka av glädje, haha! Älskar sponsrings hindren, hade varit roligt att införa till sso. Typ att "Fortpinta stranverksamhet sponsrar detta hinder!" Lite kul, haha! :")

Svar: Ååååh, hade varit askul! Skulle dock vara problematiskt iom att spelet finns på så många språk :/
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.