Chrome Pointer

Mina videoserier

   Det frågas ofta "när kommer nästa video", men vad många glömmer är att jag redan har spelat in väldigt många videor och med tanke på att de är över 600 tvivlar jag starkt på att majoriteten har sett allihop. Uppskattas verkligen om man går igenom dem istället för att gnata om nytt matieral - för det finns redan så enormt mycket!
 
   På min kanal kan man just nu hitta Zoo Tycoon 2, Star Stable Online, Starshine Legacy, Star Academy, de originala Star Stable-spelen (1, 2, 3 och 4), PennyGirl-spelet, Harry Potter, My Horse And Me, My Horse And Me 2, Arvet från Rosemond Hill, Horsez samt lite blandade klipp från Horse Life 2. Det finns alltså väldigt mycket att se!
 
   Harry Potter and the Order of the Phoenix är ett av spelen som kommer synas på kanalen i framtiden!






Valle

Måste gå på rak sak, hur pallar du? Haha! Du är jätte duktig, själv hade man spelat in och tappat hoppet på redigerings programmet och gått och ätit istället. Man måste verkligen ha tålamod!

Svar: Jag har så pass stor avsaknad på bättre saker att göra helt enkelt, haha
Esmeralda Silverforce

Emilia Moonpaw

Du är så himla bra Esme!
Jag har kollat igenom din Harry Potter spelserie 3 gånger nu. Älskar den verkligen! Förstår inte hur alla kan gnata på dig när det redan finns guldklimpar!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.