Chrome Pointer

Mer videor på g!

   Nu då jag har spelat in hela PoA ska minst två videor i veckan ut - det är sammanlagt 24 avsnitt så videor finns det ändå :D Veckans första är ute idag och handlar om Rons examensprov i Försvar mot Svartkonster, och diskussionen om huruvida Hogwarts lärare försöker ta död på sina elever dyker nog upp mer än en gång...
 


Eva Bunnyland

Gud jag har inte heller nerver för det där! D: Alltså när jag spelade Starshine Legacy episod 3 den där nivån "Märkliga kameran" så freakade jag! Har aldrig kommit förbi den...

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.