Chrome Pointer

Lika kreativ som en sten

  Jag skulle vilja rita och måla, men jag har noll inspiration och ork och känner mig lika kreativ som en sten. Samma grej med videor just nu egentligen - jag borde spela in nytt men jag känner mig bara helt orkeslös inför det. Det släpper väl snart, men just nu är det sjukt irriterande. Aja, så länge får jag sysselsätta mig med annat!
 
   Throwback till ett gammalt härligt uppdrag
 
 


Quinn Catforce

Hur många pokemons har du hittat i Pokémon Go?

Svar: 44 fångade, 46 sedda! (En Cubone och en Dragonair som båda sjappade efter att jag försökt fånga dem :@)
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.