Chrome Pointer

Lång promenaddag!

   Jag och Siri var ute på Pokémonjakt i nästan sju timmar idag! Inkluderat pauser där vi laddade mobilerna. Jag har haft en fin liten power bank som jag fått under förra hösten och som fungerat bra, men just idag valde den att säga goodbye så jag köpte en ny! Blev en ascool en som dessutom har inbyggda speglar; jag kände att om jag ändå skulle ha en kunde jag skaffa mig en bra en som skulle hålla ett tag. Den är jättefin och man skulle faktiskt inte ens tro att det var en power bank om man inte visste det! Den har ganska mycket mer kraft i sig än min gamla power bank, så jag får se till att hålla den laddad till min nästa Pokemonjakt!
 
   Såhär ser den ut - fast min är silverfärgad. Cool va? Insidan har LED-ljus som man kan tända och släcka vid behov. Den väger typ ingenting heller, så den är perfekt att ha med i väskan. Då man köper en får man också en liten mjuk "påse" att ha disken i som extra skydd - smart att ha laddningssladden i också! Jag köpte den här på MediaMarkt. (BILDKÄLLA HÄR)
 
   Idag köpte jag också mitt efterlängtade New Nintendo 3DS XL! Har väntat och väntat på att priserna ska gå ner men det verkar vara ett hopplöst fall. Väntade ju i nästan tre respektive nästan två år innan jag köpte Pokémon Y och Pokémon OmegaRuby, och då hade priserna sänkts med typ 50 kr. Kände att nu vill jag inte vänta längre! Nu kan jag också på allvar börja spela igen, då jag kan byta Pokémon med mig själv och kan börja satsa på att färdigställa det nationella Pokédexet i Generation IV. Det fanns bara blåa i butiken, men det var en snygg blå färg och jag är riktigt nöjd!
 
   Såhär ser min nya kompis ut! Mitt gamla kära Star Stable-rosa Nintendo 3DS XL kommer dock användas flitigt även det. Den här köpte jag inne på Elgiganten! (BILDKÄLLA HÄR)
 
 
   Hur gick det med jakten då? Jorå, jag har samlat på mig strax över 20 000 XP och lyckades fånga några Pokémon jag inte sett ute förr. Dagens stora besvikelse var väl då vi upptäckte att det fanns en Lapras nära slottet, men vart vi än gick lyckades vi inte få grepp om den... var till och med ett litet gäng som kom fram och frågade oss om vi hittat den, för det är många som är desperata efter Lapras. En kille i gänget som ivrigt viftade med en cigarett lovade att skrika högt om han hittade den, men eftersom vi inte hörde något vrål antar vi att han inte hade mer tur än vad vi hade...


Anonym

Min Power Bank har en inbyggd ficklampa i sig, den funkar förstås bara om den är laddad men smart iaf! Fick den i födelsedagspresent av pappa när jag fyllde å i våras!

Quinn Catforce

Jag skrev in namnet nyss men det försvann :( det var iaf jag som kommenterade

Claire Masterknight

Är en power bank typ som en mobilladdare man inte kopplar in i väggen?

Svar: Precis!
Esmeralda Silverforce

Drusi Swordbaker

Jag är en sådan som gillar Pokemon, så jag har självklart Pokemon Go. Haha, man ser ju massa Lapras med typ alla över 1000 CP. Jag tänkte att jag aldrig skulle få en Lapras, men hade ett ägg som snart skulle kläckas och när det gjorde det så kom det en Lapras. Jag blev typ jätteglad xD

Ylva Westnest

Jag trodde den där laddaren var något smink haha! xD

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.