Chrome Pointer

Lång dag

   Besökte morfar på ålderdomshemmet.
   Styvpappa: *Försöker hålla igång morfars minne genom att fråga massa skulle grejer* Hur länge låg du i lumpen då?
   Morfar: *syrligt för han är sur över att vara sängliggande* Jag ligger ju nu... 
 
 
   Jag har varit borta sedan typ direkt efter jag postade inlägget om Friesern (my god vad jag ser fram emot den!!) så nu då jag är hemma igen tänkte jag göra dagens Midsommarskattjakt. Förra året blev det inte så mycket av det för jag hade inte tid, och alla belöningar jag fick då var ändå bara dubletter av det jag fått året innan. Nu har jag gjort två dagar i år och fick ett par handskar jag inte ägt (men jag tror de är från förra året) samt ett linne jag redan äger. Nyfiken på nya grejer nu! Jag tycker skattjakten är rätt kul, men det är så irriterande då man kämpat runt och inte hittat just det stället skatten är på och kutar runt på samma lilla område i en kvart för att sedan bara få en dublett på något man fått förr.
 
   Åh, på tal om dublett! Tänkte på en grej häromdagen.Jag skulle tycka det vore nice att om man skulle köpa häst i spelet, och man klickade på en köpbar häst man redan äger, skulle man få upp en typ ikon eller varningsskylt som säger att man redan äger hästen. Tänk typ ett Pokédex i Pokémon, där man ser en liten ikon av en Pokéboll bredvid en vild Pokémons namn om man redan har fångat den en gång. Nu kanske det är lite lättare att av misstag fånga fyra Weedles än att av misstag köra samma dyra häst flera gånger, men jag tror det vore en snygg detalj som också är ganska lämplig att ha, särskilt för spelare som samlar på hästar. Jag har ändå sett ett antal spelare som säger att de äger över 100 hästar i spelet, det är banne mig en prestation! (Och möjligen också en ekonomisk kris men det är en annan sak)
 
   Det var bara en random tanke såhär på kvällssidan, run along now! (Och TACK för alla fina kommentarer om nya bloggtemat!)


Stephanie Diamondfall

Tycker det är så meningslöst att samla på hästar, när de har så många hinner de inte levla upp alla och de flesta är i lvl 1. Då andvänder de ju typ hästen i nån dag och andvänder bara de få som de har levlat upp. Så det är ett sånt slöseri på pengar.

Svar: Alla spelar ju dock på olika sätt - vissa spelar enbart för att tävla i race, vilket jag inte förstår alls, men det är det de gillar mest medan andra hellre vill vara samlare! ^^
Esmeralda Silverforce

Eva Bunnyland

Jag är i level 13 och har spelat ganska länge, men jag har bara 5 hästar, snart 6. Alla tänker ju olika, men jag tycker också att det inte verkar så kul att köpa samma häst flera gånger.
Ser fram emot Gyllenåsarna jättemycket!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.