Chrome Pointer

Kul idé

   Nu får ni stå ut med att jag gnatar om Pokémon - nu är det ju ändå en spelblogg och Pokémon är ett spel! ^^
 
   Jag tänkte göra en liten temautmaning nästa gång jag spelar igenom ett Pokémon-spel. Då tänkte jag att jag spelar Pokémon X, eftersom det är ett kul spel med en stor region, ett stort Pokédex och dessutom kan man styla sin karaktär.
   Planen då är att enbart använda sig av Pokémon av samma typ - och för att göra det liiite enklare då jag aldrig har gjort en utmaning alls (jag har inte ens spelat en Nuzlocke) så blir det Dragon. Det också för att jag älskar typen, men eftersom de oftast hittas sent i spelet och är svåra att träna upp så har jag använt typen rätt lite. Men nu sjutton, nu känner jag att jag vill anända mig av typen! Kommer vara pest och pina i början för att sedan bli en walk in the park mot slutet av spelet, men jag tror det skulle vara kul - och det är ändå det viktigaste!
 
   För att få ett jämnt team ska jag självklart använda mig av de med två typer, som Garchomp (Ground/Dragon), Dragonite (Flying/Dragon) och so on, så att jag täcker lite svagheter och får lättare att ta mig fram.
 
   De som från början var helt spikade är Noivern och Dragalge, då jag tycker de är sjukt coola men jag har inte använt någon av dem än. Då är Poison och Flying täckt.
 
   I brist på konkurrenter blir mitt val på vattensidan en Kingdra, på Rock en Tyrantrum och på Dark en Hydregion. Jag har använt alla tre förr, men Hydregion var det värsta jag någonsin varit med om att träna - den var helt oanvändbar tills den till slut utvecklades. PÅ LEVEL 64. Så den blir verkligen en utmaning att ha att göra med igen, haha...
 
   Det finns två grymma apsiranter till Dragon/Ground, vilket är Garchomp och Flygon. Jag har använt båda tidigare och älskade dem, så jag har velat över vilken det blir nu. Garchomp kan Mega Evolve, men Flygon har dock Levitate, vilket gör att den ligger lite bättre till - och därmed har jag min sista teammedlem.
 
 
 
   Hur asgrymt ser inte det här ut? Övre raden: Tyrantrum, Kingdra, Hydregion, Nedre raden: Noivern, Dragalge och Flygon
 
   Någon gång i framtiden vill jag spela igenom spelet utan krav på typ - där kan man lägga till de Pokémon som ser ut som drakar. Då kan man sträcka sig till t ex Charizard och Gyarados, vilket är askul!
   Lite spännande är att i den nya generationen Pokémon som kommer i höst kommer Drampa, en Dragon/Normal. Sjukt otippad kombo, och det ska bli spännande att se hur den fungerar i spelet!
   Synd att det inte finns nog med hästPokémon för att fylla ut ett team btw. Rapidash och Zebstrika med en Kingdra för att fylla ut för att det är en sjöhäst - sen då? Vet att det kommer en Ground-häst i nya generationen, men ändå...
 
 
   Nu då jag ändå pratat om mitt lilla projekt - har någon av er någonsin provat en utmaning som Nuzlocke eller Wedlocke då ni spelat Pokémon? Jag skulle aldrig vilja göra det, haha, jag fäster mig vid mina Pokémon...
 
   (Fotnot: En Nuzlocke är en utmaning där man måste göra sig av med sin Pokémon om den svimmar i strid. Man kan utöka den med precis hur många regler man vill - men det är grunden!)


Hannah M

Har fastnat för Pokemon Go och allt som har med Pokemon att göra, har börjat se filmerna och serien och skulle älska om du kunde göra en Let's play eller något liknande med något Pokemon spel? Hade varit sååå kul haha.

Puss

Svar: Att göra en Let's Play på Pokémon är något av det mest tidskrävande man kan göra. Min snittid på spelande genom ett helt core-spel inklusive post-game ligger på 45 timmar, vilket är alldeles för mycket att kräva för en videoinspelning, särskilt då jag kan spela in så väldigt sällan. Dessutom måste man köpa en massa tillbehör (som inte stöds av Nintendo) för att kunna koppla ett 3DS till datorn och därmed kunna spela in skärmen, så det är mycket pengar som krävs innan man ens kan sätta igång. Om du vill se spelen rekommenderar jag kanalen Marriland på YouTube - vänligt, roligt och trevligt spelande genom spelen av en kille som vet vad han håller på med, och du kan se det mesta inom Pokémon på hans kanal!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.